Mirë se vini

Iliria Agentur

Motoja e punes tonë eshtë “Klienti në radhë të parë”

VITE EKSPERIENCË

FLUTURIME NË JAVË

LINJA AUTOBUSI NË JAVË

Agjensi fluturimesh me aeroplan per Kosove. Angjension kosovar per bileta

Fluturime me aeroplan

Fluturime të rregullta nga Gjermania, Zvicrra dhe shtete tjera për në Prishtine, Tiranë, Shkup dhe Podgoricë.

MË TEPËR

Agjensi udhetimi me autobus gjermani kosove

Udhëtime me autobus

Linja të rregullta me autobus nëpermjet Hungarisë dhe Malit të Zi nga Gjermania, dhe Zvicrra 

MË TEPËR

Agjensi udhetimi me autobus gjermani kosove

Lundrime me traget

Çdo ditë lundrim me traget Bari-Durrës dhe disa herë në javë, Ancona-Durrës dhe Triestë-Durrës

MË TEPËR

Agjensi udhetimi me autobus gjermani kosove

Aranzhmane turistike

Aranzhmane turistike dhe hotele të zgjedhura nga bregdeti i Shqipërise dhe Ulqinit

MË TEPËR

Bileta te lira aeroplani per Prishtine

Düsseldorf – Prishtine 18.02.20, 85 € nje drejtim
Stuttgart – Prishtine  14.02.20, 65 € nje drejtim
München – Prishtine 15.02.20, 75 € nje drejtim
Hannover – Prishtine 15.02.20, 125 € nje drejtim
Basel – Prishtine 16.02.20, 85 € nje drejtim
Zürich – Prishtine 17.02.20120, 69 € nje drejtim

Ofertat vlejne deri sa te hargjohet kontigjenti!

Udhetime me Bus

Çdo te marte, merkure, premte dhe shtune nisje me autobus per Kosove via Hungari. Te marteve, ejteve dhe shtuneve per Shqiperi dhe Kosove nepermjet Malit te Zi,  dy here ne jave per Maqedoni

Kontakt

+49 (0) 234 – 38 74 31
+49 (0) 234 – 414 69 22
+49 (0) 179 – 509 16 34

 

 

ÇMIME AKTUALE te biletave te aeroplanit dhe autobusit

Më poshtë kemi paraqitur disa çmime të biletave te avionit dhe autobusit nga qytete te ndryshme. Për çmime tjera na kontaktoni në telefon ose email.

Shërbime tjera 

Më poshtë kemi prezentuar shërbime tjera që ne i ofrojmë klientëve tanë.
Klikoni në linkët e më poshtëm dhe shfrytzoni mundesinë e kurseni disa qindra euro ne vit, perfitoni nga ndonje online kredi me kamatë të ulët, merrni kompenzim deri 450 Euro për vonesë të aeroplanit, bleni online nga shtepia juaj, apo merrni ndonjë liber gratis, që do ju ndihmojë të ecni me hapa me të shpejt drejt suksesit tuaj.

Tip nga Iliria Agentur

Keshtu mund te kurseni deri qindra euro ne vit!

Kurse deri 1560,- Euro ne VIT!

Kredi me kamate të volitshme.

Online shopping nga shtepia.

i

Libra falas për suksesin tuaj.

Nderro ofruesin e rrymes tuaj

Nderro ofruesin e Gazit

Nderro ofruesin e DSL

Kontakt

Telefon

+49 (0) 234 – 38 74 31

+49 (0) 234 – 414 69 22

+49 (0) 179 – 509 16 34 

Viber & Whatsapp

Email

info@iliria-agentur.com

Dërgo email përmes formularit
kontaktues: Kontakt

Share This