Fluturime direkte për në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni

OFERTA SPECIALE

FLUTURIME DIREKTE PËR PRISHTINË

OFERTA SPECIALE

FLUTURIME DIREKTE
PËR 
TIRANË

OFERTA SPECIALE

FLUTURIME DIREKTE
PËR
SHKUP 

OFERTA SPECIALE

FLUTURIME DIREKTE PËR PODGORICË

çmime aktuale

Më poshtë kemi paraqitur disa çmime të biletave te aeroplanit nga destinacione te ndryshme. Për çmime tjera na kontaktoni në telefon ose email.

shërbim special

AEROPLANI JUAJ ka fluturue me vonesë apo eshte anuluar? Perfitoni edhe deri ne 400 Euro dëmshperblim! 

Informohuni dhe perfitoni

Kerkessa behet online 

eshte Gratis per ju

avokate te specializuar 

Koha 3 minuta investim

Flugrecht kudeseset per rastin tuaj

shpejt. sigurt dhe pa ndonje rrezik

vlene per fluturime edhe

deri 3 vjete te vjetra

OFERTA SPECIALE

ARANZHMANE TURISTIKE
 

OFERTA SPECIALE

LUNDRIME
ME TRAGET
 

OFERTA SPECIALE

TURE NËPËR SHQIPËRI
 

Bashkëpunojmë me kompani serioze

Eurowings

Germania

Adria Airways

Lufthansa

Austrian Airlines

Wizz Air

Air Prishtina

Kosovaairlines

Adresa

Hauptstr. 190

44892 Bochum

Telefon

+49 (0) 234 - 38 74 31

+49 (0) 234 - 414 69 22

+49 (0) 179 - 509 16 34

WhatsApp dhe Viber

Email

info@iliria-agentur.com

Dërgo email përmes formularit
kontaktues: Kontakt

Mesazhi per ne

Keni pyetje lidhur me rezervim bilete,
apo ndonjë pytje tjeter, na kontaktoni pa hezitim!

Share This