Fluturime për Podgoricë

Fluturime të rregullta dhe partner të sigurt.

Fluturime nË javË

Qytete

Fluturime direkte për Podgoricë nga aeroporte të ndryshëm.

Fluturim Frankfurt (FRA) – Podgoricë (TGD):

Të mërkureve, premteve dhe dieleve

Nisja ora 13:45 nga Frankfurt am Main

Fluturim Paris (PAR) – Podgoricë (TGD):

Të marteve, ejteve dhe shtuneve 

Nisja nga Parisi behet ora 14:00 te marteve dhe ejteve, dhe ora 15:00 të shtuneve

Zürich (ZRHJ) – Podgoricë (TGD):

Të merkurve, premteve dhe te dieleve

Nisja nga Zürich ora 15:10 te merkureve,

Ora 13:30 te premteve

Ora 14:00 te dieleve

Wien (VIE) – Podgoricë (TGD):

Të cdo ditë

Te heneve, merkureve dhe shtuneve nisja ora 10:30

Te marteve, ejteve, premteve dhe dieleve ora 12:50

Memmingen (FMM) – Podgoricë (TGD):

Të cdo te merkure dhe diele

Nisja ora 09:25

çmime aktuale

Më poshtë kemi paraqitur disa çmime të biletave te aeroplanit për Podgoricë.
Për çmime tjera na kontaktoni në telefon ose email.

OFERTA SPECIALE

FLUTURIME DIREKTE PËR SHKUP  

OFERTA SPECIALE

FLUTURIME DIREKTE PËR 
TIRANË  

OFERTA SPECIALE

FLUTURIME DIREKTE PËR
PRISHTINË  

Rezervoni fluturime me tranzit (nje stop) nga shumë qytete të gjermanise dhe evropës për Mal të Zi

shërbim special

AEROPLANI JUAJ ka fluturue me vonesë apo eshte anuluar? Perfitoni edhe deri ne 400 Euro dëmshperblim! 

Informohuni dhe perfitoni

Kerkesa behet online 

eshte Gratis per ju

avokate te specializuar 

Koha 3 minuta investim

Flugrecht kudeseset per rastin tuaj

shpejt. sigurt dhe pa ndonje rrezik

vlene per fluturime edhe

deri 3 vjete te vjetra

Share This