Rezervoni fluturimin tuaj për Shkup online dhe kurseni!

Orari i fluturimeve direkte për Shkup nga aeroporte të ndryshëm. Rezervimi i biletave behet vetëm përmes telefonit.

Fluturim Köln (CGN) – Shkup (SKP):

Të heneve, mërkureve dhe premteve

Nisja ora 09:15 nga aeroporti i Kölnit

Fluturim Dortmund (DTM) – Shkup (SKP):

Të Marteve, ejteve dhe shtuneve

Nisja ora 09:30 nga Dortmund

Fluturime Hannover (HAJ) – Shkup (SKP):

Të marteve dhe shtuneve

Nisja ora 21:55 nga Hannover

Fluturime Hamburg (HAM) – Shkup (SKP):

Të ejteve dhe dieleve

Nisja ora 21:05 nga Hamaburg

Fluturime Frankfurt-Hahn (HHN) – Shkup (SKP):

Të marteve dhe shtuneve

Nisja ora 22:10 nga Frankfurt-Hahn

Fluturime Berlin-Schönefeld (SXF) – Shkup (SKP):

Të heneve dhe premteve

Nisja ora 09:10 nga Berlin-Schönefeld

Fluturime Nürnberg (NUE) – Shkup (SKP):

Të marteve dhes shtuneve

Nisja ora 16:10 nga Nürnberg

Fluturime Brüssel Charleroi (CRL) – Shkup (SKP):

Të marteve dhe shtuneve

Nisja ora 21:35 nga Brüssel Charleroi 

Fluturime Kopenhagen (CPH) – Shkup (SKP):

Të marteve dhe shtuneve

Nisja ora 15:55 nga Kopenhagen

çmime aktuale

Më poshtë kemi paraqitur disa çmime të biletave të aeroplanit për Shkup.
Për çmime tjera na kontaktoni në telefon ose email.

Merrni dëmshperblim deri 450€ për vonesen e aeroplanit tuaj.

Aeroplani juaj ështe vonuar apo anuluar? Atëhere mos u brengosni aq shumë! Shfrytzoni ketë mundësi dhe perfitoni edhe deri në 450 € kompenzim!

Informohuni dhe përfitoni

Kërkesa behet online

është Gratis për ju

mbi 50.000 kliente kanë perfituar

avokatë të specializuar

Koha 3 minuta investim

Flugrecht kudeset për rastin tuaj

shpejt. sigurt dhe pa ndonjë rrezik

vlenë për fluturime edhe

deri 3 vjetë të vjetra

Share This