Fluturime për Tiranë

Fluturime të rregullta dhe me partner të sigurt.

Fluturime direkte për Tiranë nga aeroporte të ndryshëm gjerman dhe evropjanë.

Fluturime Frankfurt (FRA) - Tiranë (TIA):
Çdo ditë

Fluturime München (MUC) - Tiranë (TIA):

Të merkureve, premteve dhe shtuneve

Fluturime Dortmund (DTM) - Tiranë (TIA):

Të marteve dhe shtuneve

Fluturime Bruksel (BRU) - Tiranë (TIA):

Të merkureve, premteve dhe dieleve 

Fluturime Londer (LTN) - Tiranë (TIA):

Të heneve, merkureve, premteve dhe dieleve 

Fluturime Budapest (BUD) - Tiranë (TIA):

Të marteve dhe shtuneve

çmime aktuale

Më poshtë kemi paraqitur disa çmime të biletave të aeroplanit për Tiranë.
Për çmime tjera na kontaktoni në telefon ose email.

OFERTA SPECIALE

FLUTURIME DIREKTE PËR PODGORICË  

OFERTA SPECIALE

FLUTURIME DIREKTE PËR 
PRISHTINË

OFERTA SPECIALE

FLUTURIME DIREKTE PËR
SHKUP  

Rezervoni fluturime me tranzit (një stop) nga shumë qytete të gjermanisë dhe evropës për Shqiperi

shërbim special

AEROPLANI JUAJ ka fluturue me vonesë apo është anuluar? Përfitoni edhe deri në 400 Euro dëmshperblim! 

Informohuni dhe përfitoni

Kërkesa behet online 

është Gratis për ju

mbi 50.000 kliente kanë perfituar 

avokatë të specializuar 

Koha 3 minuta investim

Flugrecht kudeset për rastin tuaj

shpejt. sigurt dhe pa ndonjë rrezik

vlenë për fluturime edhe

deri 3 vjetë të vjetra

Adresa

Hauptstr. 190

44892 Bochum

Telefon

+49 (0) 234 - 38 74 31

+49 (0) 234 - 414 69 22

+49 (0) 179 - 509 16 34

WhatsApp dhe Viber

Email

info@iliria-agentur.com

Dërgo email përmes formularit
kontaktues: Kontakt

Mesazhi per ne

Keni pyetje lidhur me rezervim bilete,
apo ndonjë pytje tjeter, na kontaktoni pa hezitim!

Share This