Lundrime me traget

Lundroni me partner të sigurt.

Lundrimet i realizojmë me Adria Ferries, që ështe një kompani me traditë shumë vjecare në treg. 

Ofertë speciale për sezonen verore 2019: Lundrim me traget Itali-Shqiperi deri 50% zbritje! Rezervoni tani biletat e tragetit dhe kurseni!

Perparesitë e rezervimit online:
– Rezervim direkt i biletave online
– Pagesa jo komplikume dhe e sigurte permes kreditkarte
– Një pasqyrë e çmimeve direkt në webfaqe
– Bileta dergohet direkt me email

R

NISJET ME ANIJE BARI-DURRËS

Më tepër informacione

Nisjet me anije nga Bari për në Durrës dhe ansjelltas, janë çdo ditë.

R

NISJET ME ANIJE ANCONA-DURRËS

Më tepër informacione

Nga Ancona niset trageti tri herë në jave. Të marteve, ejteve dhe shtuneve.

R

NISJET ME ANIJE TRIESTE-DURRËS

Më tepër informacione

Nisjet nga Trieste janë të marteve . Kthimet nga Durrësi të dieleve.

Adresa

Hauptstr. 190

44892 Bochum

Telefon

+49 (0) 234 - 38 74 31

+49 (0) 234 - 414 69 22

+49 (0) 179 - 509 16 34

WhatsApp dhe Viber

Email

info@iliria-agentur.com

Dërgo email përmes formularit
kontaktues: Kontakt

Mesazhi per ne

Keni pyetje lidhur me rezervim bilete,
apo ndonjë pytje tjeter, na kontaktoni pa hezitim!

Share This