>> Shqip Deutsch English Favoritet Rekomando Newsletter abonim
Travel & Marketing
Homeseite
Shërbimet tona
Rezervime online
Kontakt

Turizem Lundrime Marketing Panaire Webdesign Kredi Pune Shop
  Ju jeni ketu: >Homeseite >Sherbimet > Udhetime > Udhetime Itali - Shqiperi - Kosove Kontaktieren Sie uns 
:: Gjermani - Kosove
» Dortmund - Prishtine
» Frankfurt - Prishtine
» Hamburg - Prishtine
» München - Presheve

:: Gjer.-Kroaci-Kosove
» Frankfurt - Prishtine
» Düsseldorf - Prishtine
» Hamburg - Prishtine

:: Gjermani - Shqiperi
» Kassel - Tirane
» Dortmund - Tirane

:: Gjermani - Maqedoni
» Krefeld - Gostivar
» Düsseldorf - Gostivar

:: Austri - Kosove
» Arnoldstein - Prishtine

:: Itali-Shqiperi-Kosove
» Calcio-Durres-Prishti.

:: Udhetime sezonale
» Brüssel - Prishtine
» Amsterdam - Prishtine

:: Autobuse modern
Autobuset me te cilet organizojme udhetimet tona jane modern me ajer te kondicionuar, kuzhine te vogel, WC, televizion, 49-51 ulese, ...

:: Partneret
Geld mit Umfragen
Kredit ohne Schufa
Partnere te tjere
:: Udhetime me autobuse per ne Shqiperi dhe Kosove
 
Ketu me poshte ju prezentojme linjen e rregullt aktuale te udhetimeve me autobuse nga Italia per ne Shqiperi dhe Kosove:

Itali - Shqiperi - Kosove:
1 ) Calcio - Durres - Prishtine (çdo te shtune)
1) Calcio - Durres - Prishtine, çdo te shtune ora 03:30
Nisja
Itali

Vendet e nisjes / arritjes ne Itali Arritja Itali
03:30 Calcio, ne dalje te qytetit 23:00
04:00 Roccafranca, ne qender 22:30
05:00 Rovato, te Bar Statale 22:00
08:00 Treviso, te stadioni Monigo 21:00
08:30 Mestre, Margehr 20:30
10:00 Bulogna , stacion te autobuseve 18:00
15:00 Ancona sud 16:00
18:30 Pescara 13:00
20:00 Bari 08:00
  Autobusi mbrrine ne Bari te njejten dite  
08:00 Durres te porti 20:00
18:00 Prizren, ne stacion te autobusve 09:30
19:00 Suhareke, ne stacion te autobusve 09:00
20:00 Malisheve, ne stacion te autobusve 08:00
20:45 Komoran, ne stacion te autobusve 07:15
21:10 Prishtine, ne stacion te autobusve 07:00
Arritja
Kosove
Vendet e arritjes / nisjes nga Kosova
Nisja
Kosove
  Autobusi mbrrine ne Durres ora 08:00,
kurse ne Prishtine ora 21:10 diten e diele
 
  Zbritje:
femijet prej 0-04 vjec 100% , 04-12 vjec 40%
 
Nisja nga Kosova dhe Shqiperia, çdo te shtune


:: Çmime speciale nga shume qytete te Italise
Ancona - Prishtine vetem 100 euro (bilete nje drejtimshe)

Bari - Durres 70 euro (bilete trageti per vajtje dhe ardhje)

Çmimet per udhetime me autobuse ne destinacionet Gjermani - Shqiperi - Kosove dhe hollesi tjera aktuale mund ti kerkoni permes telefonit dhe e-mailit
:: Itali - Shqiperi
Calcio - Durres
Vetem 100 €. (bilete nje drejtimshe)

:: Itali - Kosove
Bologna - Prishtine
Vetem 100 €. (bilete nje drejtimshe)

:: Itali-Shqiperi-Kosove
Nga keto qytete te Italise mund te udhetoni me ne per ne Shqiperi dhe Kosove:

Calcio, Roccafranca, Rovato, Treviso, Mestre Bulonja, Ancona, Pescara, Bari

:: Kosove - Itali
Me Iliria Agentur mund te udhetoni edhe prej Kosove per ne Itali

Rezervimi permes tel:
+49 (0) 234-4146922, ose e-mailit
:: Turizem
:: Kredi me % te volitshme
:: Udhetime neper evrope!
:: Hotel Sheraton Tirane
Thomas Cook

Ofrojme udhetime edhe per ne qytete te ndryshme evropiane!

Kliko ketu!

  © 2011 www.iliria agentur.com. Te gjitha te drejtat te rezervuara. Webkatalog Sponzorim Partneret Lidhje Impressum


powered by multimedia - internet publishing