Udhëtime me autobus për Prishtinë, Tiranë dhe Shkup

Udhëtime komode dhe të rehatshme!
Organizojmë udhëtime të rregullta me autobusë, Gjermani-Kosovë, Zvicërr-Kosovë, Belgjikë-Kosovë, Angli-Kosovë, Francë-Kosovë, nepërmjet Austrisë & Hungarisë, pastaj linjën Gjermani-Shqipëri/Kosovë nëpërmjet Italisë me traget, Gjermani-Maqedoni, nëpërmjet Sllovenisë & Kroacisë, si dhe linjen përmes Kroacisë & Malit të Zi për Kosovë dhe Shqiperi.

LINJE E RREGULLT

UDHËTIMEME AUTOBUS PËR PRISHTINË

LINJE E RREGULLT

UDHËTIME ME AUTOBUS
PËR 
TIRANË

LINJE E RREGULLT

UDHËTIME ME AUTOBUS 
PËR
SHKUP 

LINJE E RREGULLT

UDHËTIME ME AUTOBUS PËR    ULQIN

çmime aktuale

Më poshtë kemi paraqitur disa çmime të biletave me autobus. Për çmime tjera na kontaktoni në Telefon ose email.

OFERTA SPECIALE

ARANZHMANE TURISTIKE
 

OFERTA SPECIALE

LUNDRIME
ME TRAGET
 

OFERTA SPECIALE

TURE NËPËR SHQIPËRI
 

Online Kredit

Online Kredit me kamate te volitshme. Klikoni dhe infomohuni online ne linkun e me poshtem

Aeroplani juaj ka fluturuar me vonese!?

Edhe deri ne 400 Euro demshperblim  mund te merrni per kete gje 

Gratis Libra

Gratis libra te ndryshme ne gjuhen gjermane. Librat jane nga lemenje te ndryshem, Marketing, 

h

Webdesign

Ju pelqen design i kesaj faqe? Edhe ju mund te keni shume shpejte nje te tille per firmen tuaj. Na kontaktoni

Kompanitë me të cilat bashkëpunojmë

Fertours

Barileva Turist

Mimoza93

Try Tours

Armend Turist

Nasir Turist

Flutra Reisen

Adresa

Hauptstr. 190

44892 Bochum

Telefon

+49 (0) 234 - 38 74 31

+49 (0) 234 - 414 69 22

+49 (0) 179 - 509 16 34

WhatsApp dhe Viber

Email

info@iliria-agentur.com

Dërgo email përmes formularit
kontaktues: Kontakt

Mesazhi per ne

Keni pyetje lidhur me rezervim bilete,
apo ndonjë pytje tjeter, na kontaktoni pa hezitim!

Share This