LINJE AUTOBUSI

Dortmund-Prishtinë nëpërmjet Italisë

Linja Dortmund – Prishinë nëpërmjet Italisë

Per momentin nuk kemi nisje
Ditet e nisjeveTe shtuneve
Qytetet e nisjesVendi i nisjesKoha  e nisjes
DortmundHbf., ZOB10:15
EssenHbf., ZOB10:45
Düsseldorf Hbf., ZOB12:00
KölnAeoport Terminal 2, ZOB13:00
FrankfurtHbf., ZOB16:00
MannheimHbf., ZOB17:00
StuttgartAeroport, ZOB20:00
UlmBöfingen, ZOB21:30
MünchenZOB, an der Hackerbrücke23:30
Arritja te shtunen
PrizrenStacion autobusit10:30
PejeStacion autobusit11:30
PrishtineStacion i autobusit12:30
Informacione lidhur me nisjet

Nisjet nga Dortmund dhe qytetet e paraqitura ne tabele behen te ejteve

Kthimet nga Vlora behen te Shtuneve. Nisja ora 13:30

Udhëtime me autobusë nëpër Evropë

Deshironi të udhëtoni në vende të ndryshme të evropes, ateherë edhe për këtë gjë kemi nje zgjidhje shumë të mirë dhe lirë per ju. Në bashkëpunim me kompaninë tash shume të njohur, Flixbus, mundë të udhëtoni në çdo cep të evropes, me autobusë modern dhe çmime të uleta. Bleni online bileta autobusi duke filluar edhe nga 5 Euro.

Për rezervim të biletave klikoni në grafikun djathtas  — >>

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Share This