LINJE AUTOBUSI

Dortmund - Tiranë nëpërmjet Malit të Zi
Udhetim Dortmund-Tirane via Ungarn

Itenerari i udhetimit Dortmund-Tirane

Autobusi kalon neper keto shtete: Gjermani, Austri, Sloveni, Kroaci, Mal i Zi dhe Shqiperi

Linja Dortmund - Tiranë nëpërmjet Malit të Zi
Ditet e nisjeveTë shtuneve
Qytetet e nisjesVendet i nisjesKoha  e nisjes
DortmundHbf., ZOB07:00
EssenHbf., ZOB07:30
Düsseldorf Hbf., ZOB09:00
KölnAeroport, Terminal 2, ZOB10:00
FrankfurtHbf., ZOB12:00
MannheimHbf., ZOB13:00
StuttgartAeroport, ZOB16:30
Ulm BöfingenZOB17:30
MünchenZOB, an der Hackerbrücke19:00
Arritja të nesermen
ShkoderTe ura e Bunes15:00
LezhëTe stacioni i Minibuseve15:45
TiranëSheshi Asllan Rusi17:30
DurresStacion i trenit18:30
Informacione lidhur me nisjet nga Tirana

Kthimet nga Tirana behen të merkureve. Nisja ora 07:00 te mengjezit

Perse të na zgjedhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një eksprience 15 vjecare, Iliria Agentur ju ofrone klienteve të vete një shërbim cilësor dhe profesional.

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkepunim me kompani të perzgjedhura ofrojme linja te ndryshme autobusit, ku për secilin prej jushe kemi nje zgjidhje adekuate.

Bashkepunojmë me partnerë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: “Klienti ne radhe te pare”, prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin kete filozofi pune.
Share This