LINJE AUTOBUSI

Dortmund-Prishtinë nëpërmjet Malit të Zi

Itenerari i udhetimit Dortmund-Prishtine

Autobusi kalon neper keto shtete: Gjermani, Austri, Sloveni, Kroaci, Mal i Zi, Shqiperi dhe destinacioni i fundit Kosove

Linja Dortmund – Prishtinë nëpërmjet Kroacisë

Nisjet nga Dortmund për Prishtine jane te rregullta gjate gjithe vitit
Ditet e nisjeve Te shtuneve
Qytetet e nisjes Vendet i nisjes Koha  e nisjes
Dortmund Hbf., ZOB 03:00
Essen Hbf., ZOB 03:30
Düsseldorf  Hbf., ZOB 04:30
Köln Aeroport, Terminal 2, ZOB 06:00
Frankfurt Hbf., ZOB 09:00
Mannheim Hbf., ZOB 10:00
Stuttgart Aeroport, ZOB 13:30
Ulm Böfingen ZOB 15:30
München ZOB, an der Hackerbrücke 15:30
arritja te nesermen
Ulqin Stacioni autobusve 13:00
Shkoder Ura e drinit 14:00
Lezhe Stacioni i Minibusave 14:30
Prizren Stacion i autobuseve 16:30
Gjakove Stacion i autobuseve 17:30
Prishtine Stacion i autobuseve 18:30
Informacione lidhur me nisjet

Nisjet nga Dortmund dhe qytetet e paraqitura ne tabele behen te shtuneve

Kthimet nga Prishtina behen te merkureve. Nisja ora 05:00 te mengjezit

Perse të na zgjedhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një eksprience 15 vjecare, Iliria Agentur ofrone klienteve të vete një shërbim cilësor dhe profesional.

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkepunim me kompani të perzgjedhura ofrojme linja te ndryshme autobusit, ku për secilin prej jushe kemi nje zgjidhje adekuata.

Bashkepuntorë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: „Klienti ne radhe te pare“, prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin kete filozofi pune.

Vite eksperience

Shkrime të klienteve

Fotografi të ndryshme

Video te ndryshme

Share This