Udhëtim me autobus Hamburg-Prishtinë

Linja Hamburg – Prishtinë nëpërmjet Hungarisë

Nisjet nga Hamburg për Prishtine jane te rregullta gjate gjithe vitit
Ditet e nisjeve Te marteve dhe shtuneve
Qytetet e nisjes Vendet i nisjes Koha  e nisjes
Hamburg Hbf., ZOB 07:00
Hannover Hbf., ZOB 09:30
Berlin  ZOB, am Funkturm 12:00
Dresden Washingtonstr. 40 (autostrade) 16:00
Prage Para stacionit te trenave 19:00
Brno OMV D2, 61900 Brno 21:00
Bratislave OMV LAMAC, D2, 83101 Bratislava 22:00
arritja te nesermen
Podujeve Stedime 15:30
Prishtine Stacion i autobuseve 17:00
Informacione lidhur me nisjet

Nisjet nga Hamburg dhe qytetet e paraqitura ne tabele behen te marteve dhe shtuneve

Kthimet nga Prishtina behen te merkureve dhe shtuneve. Nisja ora 07:00 te mengjezit

Linja Hamburg – Prishtinë nëpërmjet Hungarisë

Nisjet nga Hamburg për Prishtine jane te rregullta gjate gjithe vitit
Ditet e nisjeve Te marteve dhe premteve
Qytetet e nisjes Vendi i nisjes Koha  e nisjes
Hamburg Hbf., ZOB 08:00
Bremen Hbf., ZOB 11:00
Hannover  Hbf., ZOB 13:00
Berlin ZOB, am Funkturm 14:30
Dresden Hbf., ZOB 21:00
Prage Para stacionit te trenave 23:00
Bratislave OMV LAMAC, D2, 83101 Bratislava 23:45
arritja te nesermen
Bujanovc Stacion i autobuseve 16:30
Gjilan Stacion i autobuseve 17:30
Prishtine Stacion i autobuseve 18:00
Informacione lidhur me nisjet

Nisjet nga Hamburg dhe qytetet e paraqitura n etabele behen te marteve dhe Premteve

Kthimet nga Prishtina behen te marteve dhe shtuneve. Nisja ora 06:30 te mengjezit

Perse të na zgjedhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një eksprience 15 vjecare Iliria Agentur ofrone klienteve të vete një shërbim cilësor dhe profesional.

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkepunim me kompani të perzgjedhura ofrojme linja te ndryshme autobusit, ku për secilin prej jushe kemi nje zgjidhje adekuata.

Bashkepuntorë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: „Klienti ne radhe te pare“, prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin kete filozofi pune.

Vite eksperience

Shkrime të klienteve

Fotografi të ndryshme

Video te ndryshme

Adresa

Hauptstr. 190

44892 Bochum

Telefon

+49 (0) 234 - 38 74 31

+49 (0) 234 - 414 69 22

+49 (0) 179 - 509 16 34

WhatsApp dhe Viber

Email

info@iliria-agentur.com

Dërgo email përmes formularit
kontaktues: Kontakt

Mesazhi per ne

Keni pyetje lidhur me rezervim bilete,
apo ndonjë pytje tjeter, na kontaktoni pa hezitim!

Share This