LINJE AUTOBUSI

Dortmund-Tiranë nëpërmjet Italisë

Linja Dortmund – Vlorë nëpërmjet Italisë

Nisjet nga Dortmund për Tiranë dhe Vlorë janë të rregullta gjatë gjithë vitit
Ditet e nisjeve Te shtuneve
Qytetet e nisjes Vendi i nisjes Koha  e nisjes
Dortmund Hbf., ZOB 10:15
Essen Hbf., ZOB 10:45
Düsseldorf  Hbf., ZOB 12:00
Köln Aeoport Terminal 2, ZOB 13:00
Frankfurt Hbf., ZOB 16:00
Mannheim Hbf., ZOB 17:00
Stuttgart Aeroport, ZOB 20:00
Ulm Böfingen, ZOB 21:30
München ZOB, an der Hackerbrücke 23:30
Arritja te shtunen
Tirane Sheshi Asllan Rusi 10:30
Durres Stacion i trenit 11:30
Elbasan Stacion i trenit 12:30
Lushnje Stacion i trenit 13:00
Vlore Sheshi i Flamurit 14:00
Informacione lidhur me nisjet

Nisjet nga Dortmund dhe qytetet e paraqitura ne tabele behen te ejteve

Kthimet nga Vlora behen te Shtuneve. Nisja ora 13:30 

Linja Kassel- Vlorë nëpërmjet Italisë

Nisjet nga Kassel për Vlore jane te rregullta gjate gjithe vitit
Ditet e nisjeve Te shtuneve
Qytetet e nisjes Vendi i nisjes Koha  e nisjes
Kassel Hbf., ZOB 12:00
Frankfurt Hbf., ZOB 16:00
Mannheim Hbf., ZOB 17:00
Stuttgart Aeroport, ZOB 20:00
Ulm Böfingen, ZOB 21:30
München ZOB, an der Hackerbrücke 23:30
Arritja te shtunen
Tirane Sheshi Asllan Rusi 10:30
Durres Stacion i trenit 11:30
Elbasan Stacion i trenit 12:30
Lushnje Stacion i trenit 13:00
Vlore Sheshi i Flamurit 14:00
Informacione lidhur me nisjet

Nisjet nga Kassel dhe qytetet e paraqitura ne tabele behen te ejteve

Kthimet nga Vlora behen te shtuneve. Nisja ora 13:30

Perse të na zgjedhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një eksprience 15 vjecare Iliria Agentur ofrone klienteve të vete një shërbim cilësor dhe profesional.

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkepunim me kompani të perzgjedhura ofrojme linja te ndryshme autobusit, ku për secilin prej jushe kemi nje zgjidhje adekuata.

Bashkepuntorë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: „Klienti ne radhe te pare“, prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin kete filozofi pune.

Vite eksperience

Shkrime të klienteve

Fotografi të ndryshme

Video te ndryshme

Share This