LINJE AUTOBUSI

Kassel - Vlore nëpërmjet Italisë

Linja Kassel- Vlorë nëpërmjet Italisë

Nisjet nga Kassel për Vlore jane te rregullta gjate gjithe vitit
Ditet e nisjeve Te shtuneve
Qytetet e nisjes Vendi i nisjes Koha  e nisjes
Kassel Hbf., ZOB 12:00
Frankfurt Hbf., ZOB 16:00
Mannheim Hbf., ZOB 17:00
Stuttgart Aeroport, ZOB 20:00
Ulm Böfingen, ZOB 21:30
München ZOB, an der Hackerbrücke 23:30
Arritja te shtunen
Tirane Sheshi Asllan Rusi 10:30
Durres Stacion i trenit 11:30
Elbasan Stacion i trenit 12:30
Lushnje Stacion i trenit 13:00
Vlore Sheshi i Flamurit 14:00
Informacione lidhur me nisjet

Nisjet nga Kassel dhe qytetet e paraqitura ne tabele behen te ejteve

Kthimet nga Vlora behen te shtuneve. Nisja ora 13:30

Perse të na zgjedhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një ekspriencë 15 vjecare, Iliria Agentur ju ofronë klientëve të vetë një shërbim cilësor, transparent dhe profesional.

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkëpunim me kompani të përzgjedhura, ofrojmë linja te ndryshme të autobusit, ku për secilin prej jush kemi një zgjidhje adekuate.

Bashkëpuntorë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: "Klienti në radhë te pare", prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin ketë filozofi pune.

Vite eksperience

Shkrime të klienteve

Fotografi të ndryshme

Video te ndryshme

Share This