LINJE AUTOBUSI

Kassel - Vlorë nëpër Malit të Zi

Linja Kassel- Vlorë nëpërmjet Malit te Zi

Nisjet nga Kassel për Vlore jane te rregullta gjate gjithe vitit
Ditet e nisjeve Te shtuneve
Qytetet e nisjes Vendi i nisjes Koha  e nisjes
Kassel Hbf., ZOB 07:30
Frankfurt Hbf., ZOB 12:30
Mannheim Hbf., ZOB 14:00
Stuttgart Aeroporti, ZOB 17:00
Ulm Böfingen, ZOB 18:00
München ZOB, an der Hackerbrücke 19:00
Arritja te nesermen
Shkoder Te ura e drinit 16:00
Lezhe Stacion i minibusave 16:30
Tirane Sheshi Asllan Rusi 16:30
Durres Stacion i trenit 18:30
Elbasan Stacion i trenit 19:30
Lushnje Stacion i trenit 20:30
Vlore Sheshi i Flamurit 21:30
Informacione lidhur me nisjet

Nisjet nga Kassel dhe qytetet e paraqitura ne tabele behen te shtuneve

Kthimet nga Prishtina behen te merkureve. Nisja ora 06:30 te mengjezit

Vite eksperience

Shkrime të klienteve

Fotografi të ndryshme

Video te ndryshme

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Share This