Lundrime me traget për Shqiperi

Lundroni me partner të sigurt.
Lundrimet i realizojmë me Adria Ferries, që ështe një kompani me traditë shumë vjecare në treg.

Rezervoni bileten e tragetit online dhe kurseni

Ofertë speciale për sezonën verore 2022: Lundrim me traget Itali-Shqipëri deri 50% zbritje! Rezervoni tani biletat e tragetit dhe kurseni!

Perparesitë e rezervimit online:

✅  Rezervim direkt i biletave online

✅  Një pasqyrë e çmimeve direkt në webfaqe

✅ Pagese e shpejt dhe e sigurte permes kreditkarte

✅  Bileta dergohet direkt me email

Linja Bari Durres lidhe Italine me Shqiperine dhe mbahet nga tri kompani lundrimesh. Kompania Adria Ferries, Grandi Navi Veloci dhe Ventouris Ferries. Ne pergjithesi realizohen 36 nisje ne jave me anije nga Italia per ne Shqiperi. Keto linja mund ti gjeni ne makinen e rezervimeve online. Shihni, kerkoni dhe krahasoni cmimet e biletave te tragetit, dhe gjeni oferten me te mire.

Durresi eshte qyteti i dyte me radhe nga madhesia dhe njekohsisht qytet me portin me te madh ne Shqiperi.

Durresi shtrihet pargjate bregdetit adriatik dhe eshte 35 km larg nga Tirana dhe aeroportit, dhe eshte nje nga qytetet me te frekuentuara nga turistet vendas dhe te huaj.

 

R

NISJET ME ANIJE BARI-DURRËS

Më tepër informacione

Nisjet me anije nga Bari për në Durrës dhe ansjelltas, janë çdo ditë.

R

NISJET ME ANIJE ANCONA-DURRËS

Më tepër informacione

Nga Ancona niset trageti tri herë në jave. Të marteve, ejteve dhe shtuneve.

R

NISJET ME ANIJE TRIESTE-DURRËS

Më tepër informacione

Nisjet nga Trieste janë të marteve . Kthimet nga Durrësi të dieleve.

R

NISJET ME ANIJE BRINDIZI-SARANDË

Më tepër informacione

Nisjet nga Brindizi gjate sezones verore

Share This