LINJE AUTOBUSI

Hamburg - Vlorë nëpër Malit të Zi
Bus Hannover-Vlore vita Mal i Zi

Itenerari i udhetimit Hannover - Vlore

Vizitoni linjen Düsseldorf-Vlore neper Mal te Zi

Linja Hamburg - Vlorë nëpërmjet Malit te Zi
Ditet e nisjeve Për momentin nuk kemi nisje 
Qytetet e nisjes Vendi i nisjes Koha  e nisjes
Hamburg ZOB 08:00
Hannover ZOB Rundestr. 12 10:00
Göttingen Zentrale Omnibusbahnhof 11:00
Kassel Wilhemshöhe ICE-Bahnhof 12:00
Fulda ZOB, Am Bahnhof 12:30
Würzburg Bismarckstraße, westliche Hst. 14:00
Nürnberg Zentrale Omnibusbahnhof 17:00
München ZOB, an der Hackerbrücke 20:00
Arritja të nesermen
Shkoder Te ura e drinit 16:00
Lezhë Stacion i minibusave 16:30
Tiranë Sheshi Asllan Rusi 16:30
Durres Stacion i trenit 18:30
Elbasan Stacion i trenit 19:30
Lushnjë Stacion i trenit 20:30
Vlorë Sheshi i Flamurit 21:30

 

Nisjet Vlore - Hamburg

Kthimet nga Vlora behen te merkureve. Nisja ora 05:00 të mengjezit

Ditet e nisjeve Te merkureve dhe shtuneve
Qytetet e nisjes Vendi i nisjes Koha  e nisjes
Vlorë Sheshi i Flamurit 05:00
Elbasan Stacion i trenit 06:00
Lushnjë Stacion i trenit 06:30
Durres Stacion i trenit 08:30
Tiranë Sheshi Asllan Rusi 09:30
Lezhë Stacion i minibusave 10:30
Shkoder Te ura e drinit 11:00
Arritja ne Gjermani nje dite me vone
München ZOB, an der Hackerbrücke 08:00
Nürnberg Zentrale Omnibusbahnhof  09:30
Würzburg Bismarckstraße, westliche Hst. 10:00
Göttingen Wilhemshöhe ICE-Bahnhof 11:00
Kassel ZOB, Am Bahnhof 12:00
Fulda ZOB. 13:00
Hannover ZOB Rundestr. 12 16:30
Hamburg ZOB 18:30

Perse të na zgjedhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një eksprience 15 vjecare Iliria Agentur ofrone klienteve të vete një shërbim cilësor dhe profesional.

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkepunim me kompani të perzgjedhura ofrojme linja te ndryshme autobusit, ku për secilin prej jushe kemi nje zgjidhje adekuata.

Bashkepunojmë me partnerë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: “Klienti ne radhe te pare”, prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin kete filozofi pune.
Abononi newsletren tone

Abononi newsletren tone

Perfitoni te paret nga ofertat tona speciale!

Jeni regjistruar me sukses!

Share This