Linjat me autobus Gjermani-Kosovë

Linjat nëpërmjet Hungarisë

Dortmund-Prishtinë

Marteve, merkure, premte dhe shtune

Hamburg-Prishtinë

Të marteve, premteve dhe shtuneve

Aachen-Prishtinë

Të marteve dhe premteve

Linjat nëpërmjet Malit të Zi

Dortmund-Prishtine

Të shtuneve

Düsseldorf-Prishtine

Të shtuneve

Kassel-Pejë

Të shtuneve

Linjat nëpermjet Italisë me traget

Dortmund-Prishtinë

Të ejteve

Kassel-Prishtinë

Të ejteve

Linjat Gjermani – Kosovë nëpërmjet Hungarisë 

Nisjet nga Dortmundi për Prishtine jane te rregullta gjate gjithe vitit
Dortmund - Prishtine: te marteve, merkureve, premteve dhe shtuneve

Nisja ora 04:00 nga ZOB Dortmund

Hamburg - Prishtine: te marteve, premteve dhe shtuneve

Nisja ora 07:00 nga ZOB Hamburg

Aachen - Prishtine: te marteve dhe premteve

Nisja ora 11:00 nga ZOB Aachen

Linjat Gjermani – Kosovë nëpërmjet Malit të Zi

Nisjet behen cdo te shtune. Gjate sezones verore dhe dimrore ka edhe nisje shtese, qe do i publikojme me kohe ne kete faqe

Dortmund - Prishtine: Te shtuneve

Nisja ora 03:00 nga ZOB Dortmund

Dortmund - Peje: Te shtuneve

Nisja ora 07:00 nga ZOB Dortmund

Kassel - Peje: Te shtuneve

Nisja ora 07:30 nga Hbf. Kassel

Linjat Gjermani – Kosove nëpërmjet Italisë

Informacione lidhur me nisjet

Nisja per kete linje eshte te ejteve. Gjates sezones verore kemi edhe udhetime shtese

Dortmund - Prishtine: te ejteve

Nisjet ora 10:15 nga stacioni i autobuseve Dortmund

Kassel - Prishtine: te ejteve

Nisjet ora 12:00 nga stacioni i trenave

Perse të na zgjedhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një eksprience 15 vjecare Iliria Agentur ofrone klienteve të vete një shërbim cilësor dhe profesional. 

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkepunim me kompani të perzgjedhura ofrojme linja te ndryshme autobusit, ku për secilin prej jushe kemi nje zgjidhje adekuata.

Bashkepuntorë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: „Klienti ne radhe te pare“, prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin kete filozofi pune.

Vite eksperience

Shkrime të klienteve

Fotografi të ndryshme

Video te ndryshme

Adresa

Hauptstr. 190

44892 Bochum

Telefon

+49 (0) 234 - 38 74 31

+49 (0) 234 - 414 69 22

+49 (0) 179 - 509 16 34

WhatsApp dhe Viber

Email

info@iliria-agentur.com

Dërgo email përmes formularit
kontaktues: Kontakt

Mesazhi per ne

Keni pyetje lidhur me rezervim bilete,
apo ndonjë pytje tjeter, na kontaktoni pa hezitim!

Share This