Udhëtim me autobus Hamburg-Prishtinë

Udhetim me autobus Hamburg-Prishtine nepermjet Hungarise

Itenerari i udhetimit Hamburg-Prishtine

Linja Hamburg - Prishtinë nëpërmjet Hungarise
Ditet e nisjeve Të marteve dhe premteve
Qytetet e nisjes Vendet i nisjes Koha  e nisjes
Flensburg Bahnhofstr. 24937 Flensburg 07:00
Kiel Kaistr. Interims-ZOB an der Gablenzbrücke 08:30
Lübeck Wallstr. 3-5, 23560 Lübeck 10:30
Hamburg Hbf., ZOB 12:00
Hannover Hbf., ZOB 15:00
Berlin  ZOB, am Funkturm 19:00
Dresden Washingtonstr. 40 (autostrade) 22:00
Prage Para stacionit te trenave 00:00
Brno OMV D2, 61900 Brno 01:00
Bratislave OMV LAMAC, D2, 83101 Bratislava 03:00
arritja të nesermen
Podujevë Stedime 15:30
Prishtinë Stacion i autobuseve 17:00
Informacione lidhur me nisjet

Nisjet nga Hamburg dhe qytetet e paraqitura ne tabele behen te marteve dhe shtuneve

Kthimet nga Prishtina behen te merkureve dhe shtuneve. Nisja ora 07:00 te mengjezit

Linja Hamburg-Prishtine me Mimoza93

Itenerari i udhetimit Hamburg-Prishtine

Linja Hamburg - Prishtinë nëpërmjet Hungarisë
Ditet e nisjeve Nuk kemi nisje per momentin
Qytetet e nisjes Vendi i nisjes Koha  e nisjes
Hamburg Hbf., ZOB 08:00
Bremen Hbf., ZOB 11:00
Hannover  Hbf., ZOB 13:00
Berlin ZOB, am Funkturm 14:30
Dresden Hbf., ZOB 21:00
Prage Para stacionit te trenave 23:00
Bratislave OMV LAMAC, D2, 83101 Bratislava 23:45
arritja te nesermen
Bujanovc Stacion i autobuseve 16:30
Gjilan Stacion i autobuseve 17:30
Prishtine Stacion i autobuseve 18:00
Informacione lidhur me nisjet

Nisjet nga Hamburg dhe qytetet e paraqitura n etabele behen te marteve dhe Premteve

Kthimet nga Prishtina behen te marteve dhe shtuneve. Nisja ora 06:30 te mengjezit

Udhëtime me autobusë nëpër Evropë

Deshironi të udhëtoni në vende të ndryshme të evropes, ateherë edhe për këtë gjë kemi nje zgjidhje shumë të mirë dhe lirë per ju. Në bashkëpunim me kompaninë tash shume të njohur, Flixbus, mundë të udhëtoni në çdo cep të evropes, me autobusë modern dhe çmime të uleta. Bleni online bileta autobusi duke filluar edhe nga 5 Euro.

Për rezervim të biletave klikoni në grafikun djathtas  — >>

Vite eksperience

Shkrime të klienteve

Fotografi të ndryshme

Video te ndryshme

Share This