Udhëtim me autobus Dortmund - Gjilan

Linja Dortmund - Prishtine l Udhetime me autobus

Itenerari i udhetimit per linjen Dortmund-Gjilan - Prishtine nepermjet Hungarise

Vizitoni edhe linjen Dortmund-Prishtine nepermjet Kroacise

Linja Dortmund - Gjilan nëpermjet Hungarisë
Ditët e nisjeve Të merkureve dhe të shtuneve
Qytetet e nisjes Vendi i nisjes Koha  e nisjes
Dortmund Hbf., ZOB 05:00
Essen Hbf., ZOB 05:30
Düsseldorf Hbf., ZOB 07:00
Köln Aeroport Terminal 2, ZOB 08:00
Frankfurt Hbf., ZOB 11:00
Mannheim Hbf., ZOB 12:00
Stuttgart Aeroport, ZOB 15:00
Ulm Böfingen ZOB 16:30
München ZOB, an der Hackerbrücke 18:30
Arrtitja te nesermen
Preshevë Pompa e bezines Valoni
Bujanovc Pompa e benzines, Agimi 14:00
Gjilan Te drini market 15:00
Prishtinë Stacioni i autobusve 16:00
Decan Stacioni i autobusve 16:30
Informacione lidhur me kthimin

Kthimet nga Prishtina behen te merkureve dhe shtuneve ora 08:00 te mengjezit

Perse të na zgjedhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një eksprience 15 vjecare, Iliria Agentur, ju ofrone klienteve të vete një shërbim cilësor dhe profesional.

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkepunim me kompani të perzgjedhura, ofrojme linja te ndryshme te autobusit, ku për secilin prej jushe kemi nje zgjidhje adekuate.

Bashkepunojmë me partnerë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: “Klienti ne radhe te pare”, prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin kete filozofi pune.

Vite eksperience

Shkrime të klienteve

Fotografi të ndryshme

Video te ndryshme

Share This