LINJE AUTOBUSI

Dortmund-Tiranë nëpërmjet Italisë
Linja me autobus Dortmund-Tirane neper Itali

Itenerari i udhetimit Dortmund-Tirane

Vizitoni edhe linjen Dortmund-Tirane neper Mal te Zi

Linja Dortmund – Tiranë nëpërmjet Italisë

Per momentin nuk kemi nisje
Ditet e nisjeve Per momentin nuk kemi nisje
Qytetet e nisjes Vendi i nisjes Koha  e nisjes
Dortmund Hbf., ZOB 07:00
Essen Hbf., ZOB 08:00
Düsseldorf  Hbf., ZOB 09:00
Köln Aeoport Terminal 2, ZOB 10:00
Frankfurt Hbf., ZOB 13:00
Mannheim Hbf., ZOB 14:00
Stuttgart Aeroport, ZOB 17:00
Ulm Böfingen, ZOB 18:30
München ZOB, an der Hackerbrücke 20:30
Arritja te henen
Durres Porti 10:30
Tirana Sheshi Asllan Rusi 11:30
Informacione lidhur me nisjet

Per momentin nuk kemi nisje.

Udhëtime me autobusë nëpër Evropë

Deshironi të udhëtoni në vende të ndryshme të evropes, ateherë edhe për këtë gjë kemi nje zgjidhje shumë të mirë dhe lirë per ju. Në bashkëpunim me kompaninë tash shume të njohur, Flixbus, mundë të udhëtoni në çdo cep të evropes, me autobusë modern dhe çmime të uleta.

Për rezervim të biletave klikoni në grafikun djathtas  -- >>

Perse të na zgjidhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një ekspriencë 15 vjeçare, Iliria Agentur ju ofronë klientëve të vetë një shërbim cilësor, transparent dhe profesional.

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkëpunim me kompani të përzgjedhura, ofrojmë linja te ndryshme të autobusit, ku për secilin prej jush kemi një zgjidhje adekuate.

Bashkëpuntorë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: "Klienti në radhë te pare", prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin ketë filozofi pune.

Vite eksperience

Shkrime të klienteve

Fotografi të ndryshme

Video te ndryshme

Share This