LINJE AUTOBUSI

Dortmund - Tiranë nëpërmjet Hungarisë

Itenerari i udhetimit Dortmund-Tirane

Autobusi kalon neper keto shtete: Gjermani, Austri, Sloveni, Kroaci, Mal i Zi dhe Shqiperi

Linja Dortmund – Tiranë nëpërmjet Hungarisë

Nisjet nga Dortmund për Tirane jane te rregullta gjate gjithe vitit
Ditet e nisjeve Te merkureve dhe shtuneve
Qytetet e nisjes Vendet i nisjes Koha  e nisjes
Dortmund Hbf., ZOB 03:00
Essen Hbf., ZOB 03:30
Düsseldorf  Hbf., ZOB 04:30
Köln Aeroport, Terminal 2, ZOB 06:00
Frankfurt Hbf., ZOB 09:00
Mannheim Hbf., ZOB 10:00
Stuttgart Aeroport, ZOB 13:30
Ulm Böfingen ZOB 15:30
München ZOB, an der Hackerbrücke 15:30
Arritja te nesermen
Shkoder Te ura e drinit 16:00
Lezhe Stacion i minibusave 16:30
Tirane Sheshi Asllan Rusi 17:30
Durres Stacion i trenit 18:30
Informacione lidhur me nisjet

Nisjet nga Dortmund dhe qytetet e paraqitura ne tabele behen te shtuneve

Kthimet nga Tirana behen te merkureve. Nisja ora 07:00 te mengjezit

Perse të na zgjedhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një eksprience 15 vjecare, Iliria Agentur ju ofrone klienteve të vete një shërbim cilësor dhe profesional.

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkepunim me kompani të perzgjedhura ofrojme linja te ndryshme autobusit, ku për secilin prej jushe kemi nje zgjidhje adekuate.

Bashkepuntorë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: “Klienti ne radhe te pare”, prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin kete filozofi pune.

Vite eksperience

Shkrime të klienteve

Fotografi të ndryshme

Video te ndryshme

Share This