Udhetim me autobus Bruksel - Prishtinë

Linja me autobus Bruksel - Prishtine me Mimoza93

Itenerari i udhetimit Bruksel-Prishtine

Nuk keni gjetur linjen e deshiruar, atehere vizitoni faqen e udhetime 

Linja Bruksel-Prishtinë nëpërmjet Hungarisë

Oari i nisjeve me autobus Bruksel - Prishtine
Ditet e nisjeve Per momentin nuk kemi nisje 
Qytetet e nisjes Vendi i nisjes Koha  e nisjes
Brüssel Gare du Nord 07:00
Huj Stacioni autobusve 08:00
Liege Rue des Guillemins 94 10:30
Aachen Stacioni i autobuseve Rote Erde 11:00
Frankfurt Hbf. ZOB 14:00
Nürnberg Hbf., ZOB 17:15
Regensburg Hbf., ZOB 18:15
Passau Hbf., ZOB 19:15
Arritja te nesermen
Presheve Stacioni autobuseve 14:30
Bujanovc Stacioni autobuseve 15:00
Gjilan Stacioni autobuseve 15:40
Ferizaj Restorant Dani 16:10
Prishtine Stacioni autobuseve 17:30
Informacione lidhur me nisjet
Nisjet nga Brukseli  dhe qytetet e paraqitura ne tabele behen te marteve dhe premteve

Kthimet nga Prishtina behen te marteve dhe shtuneve ora 06:30 te mengjezit

Perse të na zgjedhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një eksprience 15 vjecare, Iliria Agentur, ju ofrone klienteve të vete një shërbim cilësor dhe profesional.

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkepunim me kompani të perzgjedhura, ofrojme linja te ndryshme te autobusit, ku për secilin prej jushe kemi nje zgjidhje adekuate.

Bashkepuntorë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: “Klienti ne radhe te pare”, prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin kete filozofi pune.

Vite eksperience

Shkrime të klienteve

Fotografi të ndryshme

Video te ndryshme

Share This