Udhëtim me autobus Zvicërr-Kosovë

Linja Zvicerr-Kosove me firmen Mimoza93

Itenerari i udhëtimit Geneve-Prishtinë

Viitoni edhe linjat tjera Gjermani-Kosove, Gjermani-Shqiperi ose Gjermani-Maqedoni

Linja Zvicërr-Kosovë nëpërmjet Hungarisë

Nisjet nga Gjeneva për Prishtine janë të rregullta gjatë gjithë vitit
Ditet e nisjeve Te marteve dhe premteve 
Qytetet e nisjes Vendi i nisjes Koha  e nisjes
Geneve Stacioni i autobuseve 09:00
Lausanne P+R Vélodrom 09:30
Bern Car-Terminal Neufeld 11:30
Solothurn Grenchen  12:30
Zürich Hbf. Stacioni autobuseve 15:00
St. Galen Hbf., ZOB 17:00
Arritja te nesermen
Presheve Stacioni autobuseve 14:30
Bujanovc Stacioni autobuseve 15:00
Gjilan Stacioni autobuseve 15:40
Ferizaj Restorant Dani 16:10
Prishtine Stacioni autobuseve 17:30
Prizren Stacioni autobuseve 18:30
Informacione lidhur me nisjet

Nisjet nga Geneva dhe qytetet e paraqitura ne tabele behen te marteve dhe premteve

Kthimet nga Prishtina behen te merkureve dhe shtuneve ora 06:30 te mengjezit

Perse të na zgjedhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një eksprience 15 vjecare, Iliria Agentur, ju ofrone klienteve të vete një shërbim cilësor dhe profesional.

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkepunim me kompani të perzgjedhura, ofrojme linja te ndryshme te autobusit, ku për secilin prej jushe kemi nje zgjidhje adekuate.

Bashkepuntorë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: “Klienti ne radhe te pare”, prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin kete filozofi pune.

Vite eksperience

Shkrime të klienteve

Fotografi të ndryshme

Video te ndryshme

Share This