Fluturime per Tirane, rezervo online e kurse.

Çmime te lira te biletave avionit per Tirane dhe Kukes

Më poshtë kemi paraqitur disa çmime të biletave të aeroplanit për Tiranë dhe Kukes.
Për çmime tjera na kontaktoni në telefon, 0234-387431, email ose Whatsapp

Plani per disa fluturime per Tirane dhe Kukes

Fluturime Düsseldorf (DUS) – Tirane (TIA):
Për momentin ofrojmë vetem fluturime me tranzit

Fluturime München (MUC) – Tirane (TIA):

Për momentin ofrojmë vetem fluturime me tranzit.

Fluturime Frankfurt (FRA) – Tirane (TIA):

Çdo dite

Fluturime Dotmund (DTM) – Tirane (TIA):

Te marteve, ejteve dhe shtuneve

Fluturime Stuttgart (STR) – Tirane (TIA):

Për momentin ofrojmë vetem fluturime me tranzit

Fluturime Zürich (ZRH) – Tirane (TIA):

Për momentin ofrojmë vetem fluturime me tranzit

Fluturime Köln (CGN) – Tirane (TIA):

Për momentin ofrojmë vetem fluturime me tranzit

 

Fluturime Memmingen (FMM) – Tirane (TIA):

Te merkureve dhe dieleve

Fluturime Brüssel (BRU) – Tirane (TIA):

Te heneve dhe premteve

Fluturime Wien (VIE) – Tirane (TIA):

Te heneve dhe premteve

Fluturime Basel (BSL) – Tirane (TIA):

Te ejteve dhe dieleve

Fluturime Berlin (BER) – Tirane (TIA):

Te merkureve dhe dieleve

Perveq fluturimeve per Shqiperi, ofrojme edhe fluturime per Kosove, Maqedonine e veriut, Mal te zi dhe ne vendet e tjera te Evropes.

Merrni dëmshperblim deri 450 € për vonesen e aeroplanit tuaj.

Avioni juaj ështe vonuar apo fluturimi anuluar? Atëhere mos u brengosni aq shumë! Shfrytzoni ketë mundësi dhe perfitoni edhe deri në 450 € kompenzim!

Informohuni dhe përfitoni

Kërkesa behet online

është Gratis për ju

mbi 650.000 kliente kanë perfituar

avokatë të specializuar

Koha 3 minuta investim

Fairplane kudeset për rastin tuaj

shpejt. sigurt dhe pa ndonjë rrezik

vlenë për fluturime edhe

deri 3 vjetë të vjetra

Bashkëpunojmë me kompani serioze

Disa nga kompanite me te cilat kemi bashkopunim shumevjeqar dhe qe ofrojne fluturime per Shqiperi

Eurowings

TuiFly

Croatia Airlines

Lufthansa

Austrian Airlines

Wizz Air

Al Italia

Kosovaairlines

Share This