Linja Dortmund-Tirane via Kroaci dhe Mal të Zi

Çdo te marte dhe shtune

Udhetim Dortmund-Tirane via Ungarn

Itenerari i udhetimit Dortmund-Tirane

Autobusi kalon neper keto shtete: Gjermani, Austri, Sloveni, Kroaci, Mal i Zi dhe Shqiperi

Linja Dortmund-Tiranë via Kroaci e Malit të Zi
Ditet e nisjeve Të marteve dhe shtuneve
Qytetet e nisjes Vendet i nisjes Koha  e nisjes
Dortmund Hbf., ZOB 03:00
Essen Hbf., ZOB 03:30
Düsseldorf  Hbf., ZOB 04:00
Köln Aeroport, Terminal 2, ZOB 05:00
Frankfurt Hbf., ZOB 07:00
Mannheim Hbf., ZOB 08:00
Stuttgart Aeroport, ZOB 10:00
Ulm Böfingen ZOB 12:00
München ZOB, an der Hackerbrücke 14:30
Arritja të nesermen
Shkoder Te ura e Bunes 15:00
Lezhë Te stacioni i Minibuseve 15:45
Tiranë Sheshi Asllan Rusi 17:30
Durres Stacion i trenit 18:30
Informacione lidhur me nisjet nga Tirana

Kthimet nga Tirana behen të marteve dhe premteve. Nisja ora 18:00 

Perse të na zgjedhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një eksprience 15 vjecare, Iliria Agentur ju ofrone klienteve të vete një shërbim cilësor dhe profesional.

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkepunim me kompani të perzgjedhura ofrojme linja te ndryshme autobusit, ku për secilin prej jushe kemi nje zgjidhje adekuate.

Bashkepunojmë me partnerë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: “Klienti ne radhe te pare”, prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin kete filozofi pune.
Share This