Udhëtim me autobus Osnabrück -Prishtinë

Linja me autobus Osnabrück-Prishtine

Itenerari i udhetimit Osnabrück-Prishtine

Vizitoni edhe linjen Hamburg-Prishtine ose Dortmund-Prishtine

Linja Osnabrück – Prishtinë nëpërmjet Hungarisë

Nisjet nga Osnabrück për Prishtine janë të rregullta gjatë gjithë vitit
Ditet e nisjeve Te marteve dhe shtuneve
Qytetet e nisjes Vendi i nisjes Koha  e nisjes
Bremen Hbf., ZOB 06:00
Osnabrück Hbf., ZOB 08:30
Bielefeld Brackwede., Eisenbahnstr. 42 09:00
Paderborn Hbf., ZOB 10:00
Kassel Wilhelmshöhe Hbf., ZOB 11:00
Fulda Hbf., ZOB 13:00
Würzburg Hbf., ZOB 14:30
Nürnberg Am Adcom-Center, ZOB 16:00
Regensburg Hbf., ZOB 18:30
Passau Bayerischer Wald 19:30
Arritja ne Kosove, te nesermen
Podujeve Shtedime 15:30
Prishtine Stacioni i autobuseve 16:00
Informacione lidhur me nisjet

Nisjet nga Osnabrück dhe qytetet e paraqitura ne tabele behen te marteve dhe shtuneve

Kthimet nga Prishtina behen te merkureve dhe shtuneve

Perse të na zgjedhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një eksprience 15 vjecare, Iliria Agentur, ju ofrone klienteve të vete një shërbim cilësor dhe profesional.

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkepunim me kompani të perzgjedhura, ofrojme linja te ndryshme te autobusit, ku për secilin prej jushe kemi nje zgjidhje adekuate.

Bashkepuntorë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: “Klienti ne radhe te pare”, prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin kete filozofi pune.

Vite eksperience

Shkrime të klienteve

Fotografi të ndryshme

Video te ndryshme

Abononi newsletren tone

Abononi newsletren tone

Perfitoni te paret nga ofertat tona speciale!

Jeni regjistruar me sukses!

Share This