Linjat me autobus Gjermani-Kosovë

Linja aktive përmes Hungarisë

Linja aktive përmes Mali të Zi

Linja aktive përmes Italisë

Udhetime Gjermani Kosove nëpërmjet Hungarisë

Dortmund-Prishtinë

Çdo ditë

Dortmund-Gjilan

Të merkureve dhe shtuneve

Wuppertal-Prishtinë

Të marteve dhe premteve ne mbremje

Hamburg-Prishtinë

Çdo ditë

Bremen-Prishtinë

Çdo ditë

Hannover-Prishtinë

Çdo ditë

Aachen-Prishtinë

Të merkureve dhe shtuneve

Paris-Prishtinë

Çdo te shtune deri me 31.08.2024

Linjat me autobus nëpërmjet Malit të Zi

Dortmund-Prishtine

Çdo te merkure dhe shtune

Hamburg-Prishtinë

Për momentin nuk kemi nisje.

Linjat nëpermjet Italisë me traget

Dortmund-Prishtinë

Për momentin nuk kemi nisje. 

Kassel-Prishtinë

Për momentin nuk kemi nisje. 

Udhetime Gjermani Kosove

Itenerari per udhetime Gjermani Kosove permes Hungarise dhe Kosove-Gjermani

Udhetime Gjermani Kosovë nëpërmjet Hungarisë
Dortmund - Prishtinë: Çdo ditë

Nisja ora 04:00 nga ZOB Dortmund

Dortmund - Gjilan/Deçan: të merkureve dhe të shtuneve

Nisja ora 05:00 nga ZOB Dortmund

Dortmund - Gjakovë: të marteve dhe të shtuneve

Nisja ora 03:00 nga ZOB Dortmund

Hamburg - Prishtine: Çdo ditë

Nisja ora 12:00 nga ZOB Hamburg

Bremen - Prishtine: Çdo ditë

Nisja ora 06:00 nga ZOB Bremen

Linjat Gjermani - Kosovë nëpërmjet Malit të Zi
Dortmund - Prishtine: Çdo te merkure dhe shtune

Nisja ora 04:00 të shtune nga ZOB Dortmund

Kassel - Peje: për momentin nuk kemi nisje

Nisja ora 07:30 nga Hbf. Kassel

Linjat Gjermani – Kosove nëpërmjet Italisë

Dortmund - Prishtine: për momentin nuk kemi nisje
Kassel - Prishtine: per momentin nuk kemi nisje

Udhetime Kosove – Gjermani nëpërmjet Hungarisë

Prishtinë-Dortmund

Të marteve, merkureve, premteve dhe shtuneve

Gjilan-Dortmund

Të merkureve dhe shtuneve

Prishtinë-Wuppertal

Të merkureve dhe shtuneve 

Prishtinë-Hamburg

Të merkureve dhe të shtuneve

Prishtinë-Bremen

Të merkureve dhe të shtuneve

Prishtinë-Hannover

Të marteve dhe të premteve

Prishtinë-Aachen

Të merkureve dhe shtuneve

Prishtinë-Paris

Per momentin nuk kemi nisje.

Linjat me autobus Kosove – Gjermani nëpërmjet Malit të Zi

Prishtine-Dortmund

Te shtuneve

Prishtinë-Kassel

Për momentin nuk kemi nisje

Udhëtime me autobusë nëpër Evropë

Deshironi të udhëtoni në vende të ndryshme të evropes, ateherë edhe për këtë gjë, agjensioni turistik Iliria ka nje zgjidhje shumë të mirë dhe te lirë per ju. Në bashkëpunim me kompaninë tash shume të njohur, Flixbus, mundë të udhëtoni në çdo cep të evropes, me autobusë modern dhe çmime të uleta. Bleni online bileta te lira autobusi duke filluar edhe nga 5 Euro.

Për rezervim të biletave klikoni në grafik  — >>

Perse të na zgjedhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një eksprience 17 vjecare, Iliria Agentur ju ofrone klienteve të vete një shërbim cilësor dhe profesional.

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkepunim me kompani të perzgjedhura ofrojme linja te ndryshme autobusit Gjermani Kosove, ku për secilin prej jush kemi nje zgjidhje adekuate.

Bashkepunojmë me partnerë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: “Klienti ne radhe te pare”, prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin kete filozofi pune.
Share This