Kurseni disa qindra Euro ne vit!

Si mund te kurseni qindra ose mijra euro ne vit? Nje mundesi shume e mire per te kursyer eshte te beni ndrrimin e debitoreve te rrymes, gazit, DSL, sigurimit te makines tuaj etj. Per cdo ndrrim te debitoreve, nga firmat e reja merrni oferte me te lire dhe bonuse te ndryshme. Psh. nese beni ndrrimin e sigurimit te makines tuaj, mund te kurseni deri 450 Euro ne vit ose me shume. Nje ndrrim i tille mund te behet online, eshte gratis dhe kryhet brenda pak minutave. Prandaj edhe ja vlene te investoni disa minuta kohe per te kursyer disa qindra Euro ne vit!

Shumen e kursyer pastaj mund te investoni ne ndonje ide biznesi qe ju sjell fitime mujore. Nje ide shume e mire, eshte te investoni ne akcione ose Kryptovaluta te firmave te njohura, qe sigurisht edhe ju jeni klient ose perdorni produktet e ketyre firmave, si: Coca Cola, Amazon, Tesla, Allianz, VW, Mercedes, Microsoft, Facebook, Samsung, Google, Bitcoin e shume firma tjera.  Nese deshironi te informoheni lidhur me investimin ne akcione, na kontaktoni ne telefon ose mediat sociale. Me poshte keni disa linke dhe grafike ku mund te beni ndrrimin dhe te kursen e per pushimin tuaj te ardhshem!

Fillo qe tani me nje akcion gratis: Tip: Merre gratis nje akcion ne vlere deri 200 Euro!

view

Strompreise 2024 auf Rekordhoch!

Nderro debitorin e rrymes dhe kurse

 • Mbi 1000 Ofrues te rrymes
 • Mbi 20000 tarifa te rrymes
 • Vetem 5 minuta investim
 • Kursim deri 450 Euro ne vit

Gasanbieter wechseln

Nderro debitorin e gazit dhe kurseni 

 • Me shume se 850 debitor te gazit
 • Qindra euro bonus
 • Vetem disa minuta invesim
 • Kursim qindra Euro ne vit

Telefononi lire dhe mire

Nderro debitorin e telefonit e kurse

 • Mbi 300 Anbieter
 • Mbi 150 Tarifa te DSL
 • Pak minuta investim
 • Kursim qindra Euro ne vit

Siguro makinen tuaj me lire se deri tani!

Nderro sigurimin e makines tuaj dhe kurseni

 • Mbi 300 Tarifa ne program
 • Kursim deri qindra Euro ne vit
 • Investim disa minuta
 • Krahasimi gratis
accountant icon 2 green

Bleni nga shtepia

Kurseni kohen dhe parate duke blere nga shtepia

 • 24 ore ne dite
 • Nga dhoma juaj
 • Gjeni ofertat me te lira
 • Kurseni kohen dhe parate
accountant icon 2 green

Online Kredi nga shtepia

Online Kredi me kamate te ulet

 • 24 ore ne dite
 • Nga dhoma juaj
 • Gjeni ofertat me kamate me te ulet
 • Kurseni kohen dhe parate duke krahasuar ofertat online
Share This