Udhëtim me autobus Zvicërr-Maqedoni

Udhetim Zvicerr-Maqedoni me mimoza93

Itenerari i udhëtimit Gjeneve-Shkup

Viitoni edhe linjat tjera Gjermani-Kosove, Gjermani-Shqiperi ose Gjermani-Maqedoni

Linja Zvicërr-Maqedoni nëpërmjet Hungarisë

Nisjet nga Gjeneva për Shkup janë të rregullta gjatë gjithë vitit
Ditet e nisjeve Te marteve dhe premteve 
Qytetet e nisjes Vendi i nisjes Koha  e nisjes
Gjeneve Stacioni i autobuseve 09:00
Lausanne P+R Vélodrom 09:30
Bern Car-Terminal Neufeld 11:30
Solothurn Grenchen  12:30
Zürich Hbf. Stacioni autobuseve 15:00
St. Galen Hbf., ZOB 17:00
Arritja te nesermen
Presheve Stacioni autobuseve 14:30
Bujanovc Stacioni autobuseve 15:00
Kumanove Stacioni autobuseve 15:40
Shkup Stacioni autobuseve 16:20
Informacione lidhur me nisjet

Nisjet nga Geneva dhe qytetet e paraqitura ne tabele behen te marteve dhe premteve

Kthimet nga Shkupi behen te merkureve dhe shtuneve ora 05:30 te mengjezit

Perse të na zgjedhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një eksprience 15 vjecare, Iliria Agentur, ju ofrone klienteve të vete një shërbim cilësor dhe profesional.

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkepunim me kompani të perzgjedhura, ofrojme linja te ndryshme te autobusit, ku për secilin prej jushe kemi nje zgjidhje adekuate.

Bashkepuntorë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: “Klienti ne radhe te pare”, prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin kete filozofi pune.

Vite eksperience

Shkrime të klienteve

Fotografi të ndryshme

Video te ndryshme

Share This