Mirë se vini

Iliria Agentur

Motoja e punes tonë eshtë “Klienti në radhë të parë”

VITE EKSPERIENCË

FLUTURIME NË JAVË

LINJA AUTOBUSI NË JAVË

Agjensi fluturimesh me aeroplan per Kosove. Angjension kosovar per bileta

Fluturime me aeroplan

Fluturime të rregullta nga Gjermania, Zvicrra dhe shtete tjera për në Prishtine, Tiranë, Shkup dhe Podgoricë.

MË TEPËR

Agjensi udhetimi me autobus gjermani kosove

Udhëtime me autobus

Linja të rregullta me autobus nëpermjet Hungarisë dhe Malit të Zi nga Gjermania, Zvicrra, Belgjika.

MË TEPËR

Agjensi udhetimi me autobus gjermani kosove

Lundrime me traget

Çdo ditë lundrim me traget Bari-Durrës dhe disa herë në javë, Ancona-Durrës dhe Triestë-Durrës

MË TEPËR

Agjensi udhetimi me autobus gjermani kosove

Aranzhmane turistike

Aranzhmane turistike dhe hotele të zgjedhura nga bregdeti i Shqipërise dhe Ulqinit

MË TEPËR

Udhetime sezonale

Çdo dite nisje me autobus per Kosove nepermjet Hungarise, dy here ne jave per Kosove dhe Shqiperi nepermjet Malit te Zi,  kater here ne jave per Maqedoni

Merrni 450 Euro kompenzim!

Fluturimi juaj ështe anuluar apo vonuar! Keshtu mund te merrni  deri në 450 Euro dëmshpërblim. 

Na kontaktoni

+49 (0) 234 – 38 74 31
+49 (0) 234 – 414 69 22
+49 (0) 179 – 509 16 34

ÇMIME AKTUALE

Më poshtë kemi paraqitur disa çmime të biletave te aeroplanit dhe autobusit nga destinacione te ndryshme. Për çmime tjera na kontaktoni në telefon ose email.

Shërbime tjera 

Më poshtë kemi prezentuar shërbime tjera që ne i ofrojmë klientëve tanë.
Klikoni në linkët e më poshtëm dhe shfrytzoni mundesinë e kurseni disa qindra euro ne vit, perfitoni nga ndonje online kredi me kamatë të ulët, merrni kompenzim deri 450 Euro për vonesë të aeroplanit, bleni online nga shtepia juaj, apo merrni ndonjë liber gratis, që do ju ndihmojë të ecni me hapa me të shpejt drejt suksesit tuaj.

Tip nga Iliria Agentur

Keshtu mund te kurseni deri qindra euro ne vit!

Kurse deri 1560,- Euro ne VIT!

Nderro ofruesin e rrymes tuaj

Nderro ofruesin e Gazit

Nderro ofruesin e DSL

Kredi me kamate të volitshme.

Online shopping nga shtepia.

i

Libra falas për suksesin tuaj.

Kontakt

Telefon

+49 (0) 234 – 38 74 31

+49 (0) 234 – 414 69 22

+49 (0) 179 – 509 16 34 

Viber & Whatsapp

Email

info@iliria-agentur.com

Dërgo email përmes formularit
kontaktues: Kontakt

Share This