Udhetime me autobus

Udhëtime me autobusë për në vendlindje

Agjensioni turistik Iliria, ne bashkepunim me kompani te njohura ne treg, ofrone udhetime me autobus nga Gjermania per Kosove, Shqiperi, Malit te Zi dhe Maqedonine e veriut

Gjermani-Kosovë

Nepërmjet Hungarisë dhe Malit të Zi

Gjermani-Shqipëri

Nepërmjet Hungarisë dhe Malit të Zi

Gjermani-Maqedoni

Nepërmjet Kroacisë dhe Hungarisë

Gjermani-Mal i Zi

Nepërmjet Kroacisë

Belgjikë-Kosovë

Nepërmjet Hungarisë

Belgjikë-Maqedoni

Per momentin nuk kemi udhetime

Zvicerr-Kosovë

Per momentin nuk kemi udhetime

Zvicerr-Maqedoni

Per momentin nuk kemi udhetime

çmime TE Lira te biletave te autobusit

Më poshtë kemi paraqitur disa çmime të biletave per udhetime me autobus nga Gjermania per Kosove, Shqiperi dhe Maqedonine e veriut. Te ne mund te bleni bileta autobusi edhe per udhetim Kosove-Gjermani, Shqiperi-Gjermani, Maqedonine e veriut per Gjermani dhe Mali i zi-Gjermani.  Për çmime dhe informacione tjera na kontaktoni në telefon, email ose ne WhatsApp.

Udhëtime me autobusë nëpër Evropë

Deshironi të udhëtoni në vende të ndryshme të evropes, ateherë edhe për këtë gjë kemi nje zgjidhje shumë të mirë dhe lirë per ju. Në bashkëpunim me kompaninë tash shume të njohur, Flixbus, mundë të udhëtoni në çdo cep të evropes, me autobusë modern dhe çmime të uleta. Bleni online bileta autobusi duke filluar edhe nga 5 Euro. Flixbus eshte agjensi turistike dhe ofrone udhetime me autobuse ne gjithe Gjermanine dhe ne 35 shtete te ndryshme te evropes. Me 400 000 linja ditore dhe rreth 2500 destinacione.

Për rezervim të biletave klikoni në grafik  — >>

Perse të na zgjedhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një ekspriencë 17 vjeçare, Iliria Agentur ju ofronë klientëve të vetë një shërbim cilësor, transparent dhe profesional.

Te gjitha linjat në një vend

Në bashkëpunim me kompani të përzgjedhura, ofrojmë linja te ndryshme të autobusit, ku për secilin prej jush kemi një zgjidhje adekuate.

Bashkëpunojmë me partnerë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: “Klienti në radhë te pare”, prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin ketë filozofi pune.

Udhetimet me autobus nga Gjermania ne Kosove, Shqiperi, Maqedoni dhe Mal te Zi me Iliria Agentur

Per te udhetuar me autobus nga Gjermania drejt Kosoves, Shqiperise, Maqedonise dhe Malit te Zi, mund te zgjidhni nder udhetime te shumta dhe te rehatshme qe ofrohen nga agjencite e udhetimit me autobus, si Iliria Agentur.

Iliria Agentur ofron bileta te lira per autobuset qe udhetojne nga Gjermania ne Kosove dhe vendet e tjera te Ballkanit. Per te gjetur çmimet me te uleta dhe ofertat me te mira, rekomandohet qe te kerkoni online ne faqen e tyre zyrtare ose te kontaktoni drejtpersedrejti agjencine per informacion me te detajuar.

Udhetimet me autobus nga Gjermania ne Kosove jane te preferuara nga shume udhetare per shkak te pershtatshmerise se tyre ne termat e cmimeve dhe fleksibilitetit te orarit. Gjithashtu, autobuset ofrojne komoditet dhe sherbime te mira gjate udhetimit.

Nese keni planifikuar nje udhetim me autobus nga Gjermania per ne Shqiperi, rekomandohet te zgjidhni nje agjenci te besueshme dhe te njohur per cilesine e sherbimeve te tyre, si Iliria Agentur. Agjencite e udhetimit me autobus ofrojne shpesh udhetime te rregullta me destinacione te ndryshme ne Shqiperi, duke perfshire kryeqytetin Tirane dhe qytete te tjera terheqese turistike.

Per ata qe udhetojne nga Gjermania ne Maqedoni ose Mal te Zi, ka opsione te shumta te autobuseve te cilet ofrojne udhetime te reja dhe te pershtatshme per nevojat e udhetareve. Agjencite e udhetimit me autobus ofrojne perzgjedhje te gjere te orarit dhe mundesi per te blere bileta online ose ne zyrat e tyre.

Per te gjetur nje udhetim me autobus nga Gjermania per ne Kosove, Shqiperi, Maqedoni ose Mal te Zi me Iliria Agentur, ju lutemi te kontaktoni agjencine e udhetimit te specializuar ne kete lloj sherbimi. Ata do te jene ne gjendje te ofrojne informacion mbi oraret e autobuseve, çmimet dhe opsionet e disponueshme per udhetaret.

Share This