Udhëtim me autobus Hamburg-Shkup

Linja Hamburg – Shkup nëpërmjet Hungarisë

Nisjet nga Hamburg për Shkup janë të rregullta gjatë gjithë vitit
Ditët e nisjeve Të marteve dhe premteve
Qytetet e nisjes Vendi i nisjes Koha  e nisjes
Hamburg Hbf., ZOB 08:00
Bremen Hbf., ZOB 11:00
Hannover  Hbf., ZOB 13:00
Berlin ZOB, am Funkturm 14:30
Dresden Hbf., ZOB 21:00
Prage Para stacionit të trenave 23:00
Bratislave OMV LAMAC, D2, 83101 Bratislava 23:45
Arritja të nesermen
Bujanovc Stacion i autobusëve 16:30
Kumanovë Stacion i autobusëve 17:30
Shkup Stacion i autobusëve 18:00
Informacione lidhur me nisjet dhe cmimet

Nisjet nga Hamburg dhe qytetet e paraqitura n etabele behen te marteve dhe premteve

Kthimet nga Shkupi behen te marteve dhe shtuneve. Nisja ora 05:30 te mengjezit

Hamburg-Shkup 90:00 Euro nje drejtim

Berlin-Shkup 80:00 Euro nje drejtim

Perse të na zgjedhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një eksprience 15 vjecare Iliria Agentur ofrone klienteve të vete një shërbim cilësor dhe profesional.

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkepunim me kompani të perzgjedhura ofrojme linja te ndryshme autobusit, ku për secilin prej jushe kemi nje zgjidhje adekuata.

Bashkepuntorë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: “Klienti ne radhe te pare”, prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin kete filozofi pune.

Vite eksperience

Shkrime të klienteve

Fotografi të ndryshme

Video te ndryshme

Share This