Udhëtim me autobus Bielefeld - Strugë

Linja Bielefeld- Strugë nëpërmjet Kroacisë

Nisjet nga Bielefeld për Strugë janë të rregullta gjatë gjithë vitit
Ditët e nisjeve Të merkureve dhe shtuneve
Qytetet e nisjes Vendet e nisjes Koha  e nisjes
Bielefeld Brackwede., ZOB 06:00
Hamm Hbf., ZOB, Westausgang 07:00
Dortmund Hbf., ZOB 08:00
Essen Hbf., ZOB 09:00
Wuppertal Hbf., Am Wunderbau 09:30
Düsseldorf Hbf., ZOB 10:00
Leverkusen Hbf., ZOB 10:45
Köln Flughafen, Terminal 2 ZOB 11:30
Frankfurt Hbf., ZOB 13:30
München ZOB, an der Hackerbrücke 19:00
Arritja te nesermen
Kumanove Stacioni i autobuseve 16:00
Shkup Stacioni i autobuseve 17:00
Tetove Stacioni i autobuseve 18:00
Gostivar Stacioni i autobuseve 18:30
Kercove Stacioni i autobuseve 19:30
Struge Stacioni i autobuseve 20:30
Informacione tjera dhe cmimet

Nisjet nga Hamburg dhe qytetet e paraqitura ne tabele behen te merkureve dhe shtuneve

Kthimet nga Struga behen te marteve dhe premteve. Nisja ora 12:00

Bielefeld-Struge 90:00 Euro nje drejtim

Dortmund-Struge 90:00 Euro nje drejtim

Düsseldorf-Struge 80:00 Euro nje drejtim

Frankfurt-Struge 80:00 Euro nje drejtim

München-Struge 60:00 Euro nje drejtim

Perse të na zgjedhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një eksprience 15 vjecare Iliria Agentur ofrone klienteve të vete një shërbim cilësor dhe profesional.

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkepunim me kompani të perzgjedhura ofrojme linja te ndryshme autobusit, ku për secilin prej jushe kemi nje zgjidhje adekuata.

Bashkepuntorë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: “Klienti ne radhe te pare”, prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin kete filozofi pune.

Vite eksperience

Shkrime të klienteve

Fotografi të ndryshme

Video te ndryshme

Share This