Udhëtim me autobus Hamburg-Strugë

Linja Hamburg – Strugë nëpërmjet Kroacisë

Nisjet nga Hamburg për Strugë janë të rregullta gjatë gjithë vitit
Ditët e nisjeve Të merkureve dhe shtuneve
Qytetet e nisjes Vendet e nisjes Koha  e nisjes
Hamburg Hbf., ZOB 09:00
Hannover Hbf., ZOB 11:00
Götitngen Göttingen, Rasthof Göttingen 12:00
Kassel  Kassel Wilhelmshöhe ZOB 13:30
Kircheim Hbf., stacioni i autobuseve 14:30
Fulda Hbf., stacioni i autobuseve 15:00
Würzburg Hbf., stacioni i autobuseve 16:30
Regensburg Hbf., stacioni i autobuseve 19:00
Passau Hbf., stacioni i autobuseve 20:30
Arritja te nesermen
Kumanove Stacioni i autobuseve 15:00
Shkup Stacioni i autobuseve 16:00
Tetove Stacioni i autobuseve 17:00
Gostivar Stacioni i autobuseve 17:30
Kercove Stacioni i autobuseve 18:30
Struge Stacioni i autobuseve 19:30
Oher Stacioni i autobuseve 20:00
Informacione tjera dhe cmimet

Nisjet nga Hamburg dhe qytetet e paraqitura ne tabele behen te merkureve dhe shtuneve

Kthimet nga Struga behen te marteve, merkureve, premteve dhe shtuneve. Nisja ora 06:00

Hamburg-Struge 90:00 Euro nje drejtim

Hannover-Struge 90:00 Euro nje drejtim

Kassel-Struge 90:00 Euro nje drejtim

Regensburg-Struge 80:00 Euro nje drejtim

Perse të na zgjedhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një eksprience 15 vjecare, Iliria Agentur ofrone klienteve të vete një shërbim cilësor dhe profesional.

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkepunim me kompani të perzgjedhura ofrojme linja te ndryshme autobusit, ku për secilin prej jushe kemi nje zgjidhje adekuate.

Bashkepuntorë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: “Klienti ne radhe te pare”, prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin kete filozofi pune.

Vite eksperience

Shkrime të klienteve

Fotografi të ndryshme

Video te ndryshme

Share This