Udhetim me Autobus Aachen per Prishtine

Çdo te merkure dhe shtune

Udhetim me autobus Aachen per Prishtine

Plani per udhetim me autobus Aachen per Prishtine permes Hungarise

Vizitoni linjen Dortmund-Gjilan

Linja me Autobus Aachen - Prishtine permes Hungarise
Vendet e nisjesOra e nisjes
Aachen
Eckenerstr. 2
52078 Aachen (te Sheli)
03:30
Trier
Kürenzerstr.
54292 Trier
06:00
Saarbrücken
Dudweilerstr. 96
66111 Saarbrücken
07:30
Homburg
Bahnhofsplatz 5
66424 Homburg
08:30
Baden Baden
Ooser Bahnhofstr. 4
76532 Baden Banden
11:30
Offenburg
Okenstr. 81b
77652 Offenburg
12:30
Freiburg
Bismarkallee
79098 Freiburg im Breisgau
14:00
Singen
Radolfzellerstr.
78224 Singen
16:00
Ravensburg
Escher-Wyss-str. 9
88212 Ravensburg
17:30
Memmingen
Bahnhofstr. 16
87700 Memmingen
19:00
München ZOB
Arnulfstr. 17
80335 München
21:00
Rosenheim
Luitpoldstr.
83022 Rosenheim
22:00
Diten e neserme
Podujeve
15:00
Prishtine
16:00
Gjakove
17:00
Peje
17:30
Informacione per kthim

Nisjet nga Prishtina jane cdo te merkure dhe shtune ora 07:00 nga stacioni i autobuseve

Te gjitha linjat e autobusit
ne nje vend.

Ketu kemi listuar te gjitha linjat e autobusit per Kosove qe i kemi ne program. Shihni ne qetesi dhe nese keni pytje mos hezitoni te na kontaktoni permes telefonit, Emailit, WhatsApp, TikTok ose Viber.

Ne ju pergjegjemi pyetjeve tuaja me deshire.

Wuppertal per Prishtine
Dortmund per Gjilan
Hannover per Prishtine
Hamburg per Prishtine
Bremen per Prishtine
Dortmund per Prishtine neper Mal te Zi

Perse të na zgjedhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një eksprience 15 vjecare, Iliria Agentur ju ofrone klienteve të vete një shërbim cilësor dhe profesional.

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkepunim me kompani të perzgjedhura ofrojme linja te ndryshme autobusit, ku përveq tjerash ju mundesojme edhe linjen autobusit Aachen per Prishtine 

Bashkepunojmë me partnerë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: “Klienti ne radhe te pare”, prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin kete filozofi pune.
Share This