Udhëtim me autobus Berlin-Strugë

Linja Berlin- Strugë nëpërmjet Kroacisë

Nisjet nga Hamburg për Strugë janë të rregullta gjatë gjithë vitit
Ditët e nisjeve Të merkureve dhe shtuneve
Qytetet e nisjes Vendet e nisjes Koha  e nisjes
Hamburg Hbf., ZOB 09:00
Berlin ZOB. am Funkturm 13:30
Regensburg Hbf., ZOB 19:00
Passau

Hbf., ZOB 

20:30
Arritja te nesermen
Kumanove Stacioni i autobuseve 16:00
Shkup Stacioni i autobuseve 17:00
Tetove Stacioni i autobuseve 18:00
Gostivar Stacioni i autobuseve 18:30
Kercove Stacioni i autobuseve 19:30
Struge Stacioni i autobuseve 20:30
Informacione tjera dhe cmimet

Nisjet nga Hamburg; Berlini dhe qytetet e paraqitura ne tabele behen te marteve dhe premteve

Kthimet nga Struga behen te marteve dhe premteve. Nisja ora 05:30

Hamburg-Struge 90:00 Euro nje drejtim

Berlin -Struge 90:00 Euro nje drejtim

Regensburg-Struge 80:00 Euro nje drejtim

Udhëtime me autobusë nëpër Evropë

Deshironi të udhëtoni në vende të ndryshme të evropes, ateherë edhe për këtë gjë kemi nje zgjidhje shumë të mirë dhe lirë per ju. Në bashkëpunim me kompaninë tash shume të njohur, Flixbus, mundë të udhëtoni në çdo cep të evropes, me autobusë modern dhe çmime të uleta.

Për rezervim të biletave klikoni në grafikun djathtas  -- >>

Perse të na zgjidhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një ekspriencë 15 vjeçare, Iliria Agentur ju ofronë klientëve të vetë një shërbim cilësor, transparent dhe profesional.

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkëpunim me kompani të përzgjedhura, ofrojmë linja te ndryshme të autobusit, ku për secilin prej jush kemi një zgjidhje adekuate.

Bashkëpuntorë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: "Klienti në radhë te pare", prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin ketë filozofi pune.

Vite eksperience

Shkrime të klienteve

Fotografi të ndryshme

Video te ndryshme

Share This