Rezervo Fluturime per Podgorice

Fluturime per Podgorice

Plani i fluturimeve per Podgorice

Me poshte gjeni oraret per fluturime per Podgorice. Te keni parasysh qe oraret nderkohe mund te kene psuar ndryshime

Fluturim Frankfurt (FRA) – Podgoricë (TGD):

Të mërkureve, premteve dhe dieleve

Nisja ora 13:45 nga Frankfurt am Main

Fluturim Paris (PAR) – Podgoricë (TGD):

Të marteve, ejteve dhe shtuneve 

Nisja nga Parisi behet ora 14:00 te marteve dhe ejteve, dhe ora 15:00 të shtuneve

Zürich (ZRHJ) – Podgoricë (TGD):

Të merkurve, premteve dhe te dieleve

Nisja nga Zürich ora 15:10 te merkureve,

Ora 13:30 te premteve

Ora 14:00 te dieleve

Wien (VIE) – Podgoricë (TGD):

Të cdo ditë

Te heneve, merkureve dhe shtuneve nisja ora 10:30

Te marteve, ejteve, premteve dhe dieleve ora 12:50

Memmingen (FMM) – Podgoricë (TGD):

Të cdo te merkure dhe diele

Nisja ora 09:25

OFERTA SPECIALE

FLUTURIME DIREKTE PËR 
TIRANË  

OFERTA SPECIALE

FLUTURIME DIREKTE PËR
PRISHTINË  

Merrni kompenzim deri 450 € për vonesen e aeroplanit tuaj.

Aeroplani juaj ështe vonuar apo anuluar? Atëhere mos u brengosni aq shumë! Shfrytzoni ketë mundësi dhe perfitoni edhe deri në 450 € kompenzim!

Informohuni dhe përfitoni

Kërkesa behet online

është Gratis për ju

mbi 650.000 kliente kanë perfituar

avokatë të specializuar

Koha 3 minuta investim

FairPlane kudeset për rastin tuaj

shpejt. sigurt dhe pa ndonjë rrezik

vlenë për fluturime edhe

deri 3 vjetë të vjetra

Bashkëpunojme me kompani serioze

Eurowings

TuiFly

Pegasus

Lufthansa

Austrian Airlines

Wizz Air

Montenegro Airlines

Kosovaairlines

Share This