LINJE AUTOBUSI

Kassel - Prishtinë nëpërmjet Malit të Zi
Linja Kassel-Prishtine neper Mal te Zi

Itenerari i udhetimit Kassel-Prishtine neper Kroaci dhe Mal i Zi

Linja Kassel- Prishtine nëpërmjet Malit te Zi

Nisjet nga Kassel për Prishtine jane te rregullta gjate gjithe vitit
Ditet e nisjeve Te shtuneve
Qytetet e nisjes Vendi i nisjes Koha  e nisjes
Kassel Hbf., ZOB 07:30
Frankfurt Hbf., ZOB 12:30
Mannheim Hbf., ZOB 14:00
Stuttgart Aeroporti, ZOB 17:00
Ulm Böfingen, ZOB 18:00
München ZOB, an der Hackerbrücke 19:00
Arritja te nesermen
Shkoder Te ura e drinit 16:00
Lezhe Stacion i minibusave 16:30
Prizren Stacion i autobuseve 18:30
Peje Stacion i autobuseve 19:30
Prishtine Stacion i autobuseve 20:30
Informacione lidhur me nisjet
Nisjet nga Kassel dhe qytetet e paraqitura ne tabele behen te shtuneve

Kthimet nga Prishtina behen te merkureve. Nisja ora 06:30 te mengjezit

Udhëtime me autobusë nëpër Evropë

Deshironi të udhëtoni në vende të ndryshme të evropes, ateherë edhe për këtë gjë kemi nje zgjidhje shumë të mirë dhe lirë per ju. Në bashkëpunim me kompaninë tash shume të njohur, Flixbus, mundë të udhëtoni në çdo cep të evropes, me autobusë modern dhe çmime të uleta. Bleni online bileta autobusi duke filluar edhe nga 5 Euro.

Për rezervim të biletave klikoni në grafikun djathtas  -- >>

Vite eksperience

Shkrime të klienteve

Fotografi të ndryshme

Video te ndryshme

Abononi newsletren tone

Abononi newsletren tone

Perfitoni te paret nga ofertat tona speciale!

Jeni regjistruar me sukses!

Share This