LINJE AUTOBUSI

Kassel - Prishtinë nëpërmjet Italisë

Linja Kassel- Prishtine nëpërmjet Italisë 

Per momentin nuk kemi nisje
Ditet e nisjeve Te shtuneve
Qytetet e nisjes Vendi i nisjes Koha  e nisjes
Kassel Hbf., ZOB 12:00
Frankfurt Hbf., ZOB 16:00
Mannheim Hbf., ZOB 17:00
Stuttgart Aeroporti, ZOB 20:00
Ulm Böfingen, ZOB 21:30
München ZOB, an der Hackerbrücke 23:30
Arritja te shtunen
Durres Te porti 09:00
Prizren Stacion i autobuseve 18:30
Peje Stacion i autobuseve 19:30
Prishtine Stacion i autobuseve 20:30
Informacione lidhur me nisjet
Nisjet nga Kassel dhe qytetet e paraqitura ne tabele behen te shtuneve

Kthimet nga Prishtina behen te merkureve. Nisja ora 06:30 te mengjezit

Udhëtime me autobusë nëpër Evropë

Deshironi të udhëtoni në vende të ndryshme të evropes, ateherë edhe për këtë gjë kemi nje zgjidhje shumë të mirë dhe lirë per ju. Në bashkëpunim me kompaninë tash shume të njohur, Flixbus, mundë të udhëtoni në çdo cep të evropes, me autobusë modern dhe çmime të uleta.

Për rezervim të biletave klikoni në grafikun djathtas  -- >>

Perse të na zgjidhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një ekspriencë 15 vjeçare, Iliria Agentur ju ofronë klientëve të vetë një shërbim cilësor, transparent dhe profesional.

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkëpunim me kompani të përzgjedhura, ofrojmë linja te ndryshme të autobusit, ku për secilin prej jush kemi një zgjidhje adekuate.

Bashkëpuntorë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: "Klienti në radhë te pare", prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin ketë filozofi pune.

Vite eksperience

Shkrime të klienteve

Fotografi të ndryshme

Video te ndryshme

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Share This