Udhëtime me autobus Gjermani - Kosove

Linja Dortmund - Prishtine l Udhetime me autobus

Itenerari per udhetime me autobus Dortmund-Prishtine nepermjet Hungarise

Vizitoni edhe linjen Dortmund-Prishtine nepermjet Kroacise

Linja Dortmund - Prishtinë nëpërmjet Hungarisë
Ditet e nisjeve

Çdo dite

Qytetet e nisjes Vendi i nisjes Koha  e nisjes
Dortmund Hbf., ZOB 04:00
Essen Hbf., ZOB 04:30
Düsseldorf Hbf., ZOB 06:00
Köln Aeroport Terminal 2, ZOB 07:00
Frankfurt Hbf., ZOB 10:00
Mannheim Hbf., ZOB 11:00
Karlsruhe Hbf., ZOB 12:00
Stuttgart Aeroport, ZOB 14:00
Ulm Böfingen ZOB 15:30
München ZOB, an der Hackerbrücke 17:30
Arrtitja te nesermen
Podujeve Stedime 15:00
Prishtine Stacioni i autobusve 15:30
Informacione lidhur me kthmimin

Kthimet nga Prishtina behen ne te njejtat dite ora 07:00 te mengjezit

Perse të na zgjedhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një eksprience 15 vjecare, Iliria Agentur, ju ofrone klienteve të vete një shërbim cilësor dhe profesional.

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkepunim me kompani të perzgjedhura, ofrojme linja te ndryshme te autobusit, ku për secilin prej jushe kemi nje zgjidhje adekuate.

Bashkepunojmë me partnerë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: “Klienti ne radhe te pare”, prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin kete filozofi pune.

Vite eksperience

Shkrime të klienteve

Fotografi të ndryshme

Video te ndryshme

Share This