Fluturime per Shkup, rezervo online dhe kurse.

çmime te lira te biletave te avionit per Shkup

Më poshtë kemi paraqitur disa çmime të biletave të aeroplanit për Shkup.
Për çmime tjera na kontaktoni në telefon, email apo WhatsApp poshte faqes djathtas.

Plani i fluturimeve per Shkup

Me poshte gjeni oraret per fluturime per Shkup. Te keni parasysh qe oraret nderkohe mund te kene psuar ndryshime

Fluturim Köln (CGN) – Shkup (SKP):

Të heneve, mërkureve dhe premteve

Nisja ora 09:15 nga aeroporti i Kölnit

Fluturim Dortmund (DTM) – Shkup (SKP):

Të Marteve, ejteve dhe shtuneve 

Nisja ora 09:30 nga Dortmund

Fluturime Hannover (HAJ) – Shkup (SKP):

Të marteve dhe shtuneve

Nisja ora 21:55 nga Hannover

Fluturime Hamburg (HAM) – Shkup (SKP):

Të ejteve dhe dieleve

Nisja ora 21:05 nga Hamaburg

Fluturime Frankfurt-Hahn (HHN) – Shkup (SKP):

Të marteve dhe shtuneve

Nisja ora 22:10 nga Frankfurt-Hahn 

Fluturime Berlin-Schönefeld (SXF) – Shkup (SKP):

Të heneve dhe premteve

Nisja ora 09:10 nga Berlin-Schönefeld

Fluturime Nürnberg (NUE) – Shkup (SKP):

Të marteve dhes shtuneve

Nisja ora 16:10 nga Nürnberg

Fluturime Brüssel Charleroi (CRL) – Shkup (SKP):

Të marteve dhe shtuneve

Nisja ora 21:35 nga Brüssel Charleroi 

Fluturime Kopenhagen (CPH) – Shkup (SKP):

Të marteve dhe shtuneve 

Nisja ora 15:55 nga Kopenhagen 

Merrni dëmshperblim deri 450€ për vonesen e aeroplanit tuaj.

Aeroplani juaj ështe vonuar apo anuluar? Atëhere mos u brengosni aq shumë! Shfrytzoni ketë mundësi dhe perfitoni edhe deri në 450 € kompenzim!

Informohuni dhe përfitoni

Kërkesa behet online

është Gratis për ju

mbi 650.000 kliente kanë perfituar

avokatë të specializuar

Koha 3 minuta investim

Fairplane kudeset për rastin tuaj

shpejt. sigurt dhe pa ndonjë rrezik

vlenë për fluturime edhe

deri 3 vjetë të vjetra

Bashkepunojme me kompani serioze

Eurowings

TuiFly

Pegasus

Lufthansa

Austrian Airlines

Wizz Air

Turkish Airlines

Kosovaairlines

Share This