LINJE AUTOBUSI

Dortmund-Prishtinë nëpërmjet Malit të Zi
Linja me autobus Dortmund-Prishtine neper Ulqin,  Mali te Zi

Itenerari i udhetimit Dortmund-Prishtine neper Kroaci dhe Mal te Zi

Autobusi kalon neper keto shtete: Gjermani, Austri, Slloveni, Kroaci, Mal i Zi, Shqiperi dhe destinacioni i fundit Kosove. Me kete linje ofrojme edhe nisje me autobus per Ulqin.

 

Linja Dortmund - Prishtinë nëpërmjet Kroacisë
Ditet e nisjeve Te marteve dhe shtuneve
Qytetet e nisjes Vendet i nisjes Koha  e nisjes
Dortmund Hbf., ZOB 03:00
Essen Hbf., ZOB 03:30
Düsseldorf  Hbf., ZOB 04:30
Köln Aeroport, Terminal 2, ZOB 06:00
Frankfurt Hbf., ZOB 09:00
Mannheim Hbf., ZOB 10:00
Stuttgart Aeroport, ZOB 13:30
Ulm Böfingen ZOB 15:30
München ZOB, an der Hackerbrücke 15:30
arritja te nesermen
Ulqin Stacioni autobusve 13:00
Shkoder Ura e drinit 14:00
Lezhe Stacioni i Minibusave 14:30
Prizren Stacion i autobuseve 16:30
Gjakove Stacion i autobuseve 17:30
Prishtine Stacion i autobuseve 18:30
Informacione lidhur me nisjet

Nisjet nga Dortmund dhe qytetet e paraqitura ne tabele behen te marteve dhe shtuneve

Kthimet nga Prishtina behen te merkureve dhe premteve. Nisja ora 05:00 te mengjezit

Udhëtime me autobusë nëpër Evropë

Deshironi të udhëtoni në vende të ndryshme të evropes, ateherë edhe për këtë gjë kemi nje zgjidhje shumë të mirë dhe lirë per ju. Në bashkëpunim me kompaninë tash shume të njohur, Flixbus, mundë të udhëtoni në çdo cep të evropes, me autobusë modern dhe çmime të uleta. Bleni online bileta autobusi duke filluar edhe nga 5 Euro.

Për rezervim të biletave klikoni në grafikun djathtas  — >>

Vite eksperience

Shkrime të klienteve

Fotografi të ndryshme

Video te ndryshme

Share This