Fluturime per ne atdhe

Fluturime per në Atdhe.

Ofrojme bileta avioni të lira nga shume qytete te Gjermanise per Kosove, Shqiperi,
Maqedonine e veriut, Mal te Zi dhe shtete tjera. Na kontaktoni permes telefonit 0234-4146922, permes WhatsApp ose rezervo bileta avioni online ne linket e me poshtem:
Fluege.de ose Opodo.de

REZERVO ONLINE

FLUTURO DIREKT PËR KOSOVË

BILETA TE LIRA

FLUTURO DIREKT PËR SHQIPËRI

BILETA AVIONI

FLUTURO DIREKT PËR MAQEDONI

OFERTA SPECIALE

FLUTURO DIREKT PËR MAL TË ZI

Ne kete nen faqe te fluturimeve gjeni infromacione per bileta te aeroplanit per destinacione te ndryshme nga Gjermania per Kosove, Gjermani-Shqiperi, Maqedonine e veriut, Mal te zi, por edhe anasjelltas nga Kosova per Gjermani, Shqiperi-Gjermani dhe nga shtete tjera per ne vendlindje.

Bileta te lira Avioni mund ti rezervoni online permes Internetit apo nepermjet telefonit.
Klikoni ne linket e larteshenuar dhe shkoni direkt ne faqen adekuate te fluturimeve. Psh. nese deshironi te fluturoni per Tirane apo Kukes, atehere klikoni ne linkun Fluturim direkt per Shqiperi.

Ne systemin e rezervimeve mund te gjeni bileta per fluturim direkt, por edhe me nje stop. Nese deshironi te bleni bileta me cmime te lira, atehere rezervoni disa muaj para fluturimit bileta avioni online. Ne kete menyre mund te siguroni cmime te lira dhe kurseni disa qindra euro.

Oferta për bileta aeroplani

Më poshtë kemi paraqitur çmime të biletave per fluturim me avion nga destinacione te ndryshme per ne vendlindje. Për çmime tjera na kontaktoni në telefon, Whatsapp shihe grafikun poshte djathtas ose email.

Programi i Fluturimeve direkte per sezonen dimerore

 Fluturim Gjermani – Kosovë

Düsseldorf (DUS) – Prishtinë (PRN): 7 herë në javë
Stuttgart (STR) – Prishtinë (PRN): 7 herë në javë
München (MUC) – Prishtinë (PRN): 5 herë në javë
Frankfurt (FRA) – Prishtinë (PRN): 1 herë në javë
Hannover  (Haj) – Prishtinë (PRN): 1 herë në javë
Hamburg (HAM) – Prishtinë (PRN): 2 herë në javë
Basel (BSL) – Prishtinë (PRN): 7 herë në javë
Bremen (BRE) – Prishtine (PRN): 1 herë në javë
Dortmund (DTM) – Prishtine (PRN): 3 herë në javë

Udhetime me aeroplan Kosove-Gjermani behen ne te njejtat dite

 Fluturim Gjermani – Shqipëri

Düsseldorf (DUS) – Tirane (TIA): dy here ne jave
Dortmund (DTM) – Tiranë (TIA): 7 herë në javë
Memmingen (FMM) – TIRANE (TIA): 6 herë në javë
Köln (CGN) – TIRANE (TIA): 7 herë në javë
Frankfurt Hahn(HHN) – TIRANE (TIA): 3 herë në javë
Karlsruhe (FKB) – TIRANE (TIA): 3 herë në javë
Berlin (BER) – TIRANE (TIA): 4 herë në javë
Frankfurt (FRA) – Tirane (TIA): çdo ditë

Fluturimi Shqiperi-Gjermani realizohen ne ditet e njejta si ne ardhje

 Fluturim Gjermani – Maqedoni e Veriut

Köln (CGN) – Shkup (SKP): 7 herë në javë
Dortmund (DTM) – Shkup (SKP): 7 herë në javë
Frankfurt Hahn (HHN) – Shkup (SKP): 4 herë në javë
Memmingen (FMM) – Shkup (SKP): 7 herë në javë
Hamburg (HAM) – Shkup (SKP): 5 herë në javë
Berlin (BER) – Shkup (SKP): 4 herë në javë
Bremen (BRE) – Shkup (SKP): 2 herë në javë
Friedrichshafen (FDH) – Shkup (SKP): 3 herë në javë

 Fluturim Gjermani – Mal i Zi 

Frankfurt (FRA) – Podgorica (TGD): 3 herë në javë
Memmingen (FMM) – Podgorica (TGD): 3 herë në javë
Dortmund (DTM) – Podgorica (TGD): 2 herë në javë

 

Fluturim Zvicerr – Kosovë

Zürich (ZRH) – Prishtinë (PRN): 10 herë në javë
Basel (BSL) – Prishtinë (PRN): 4 herë në javë
Geneva (GVA) – Prishtinë (PRN): 2 herë në javë

 

Fluturim Zvicerr – Maqedoni e Veriut

Zürich (ZRH) – Oher (OHD): çdo të shtune
Basel (BSL) – Shkup (SKP): 3 herë në javë

Merrni kompenzim deri 450 € për vonesen e aeroplanit tuaj.

Aeroplani juaj ështe vonuar apo fluturimi anuluar? Atëhere mos u brengosni aq shumë! Shfrytzoni ketë mundësi dhe perfitoni edhe deri në 450€ dëmshperblim!

Informohu dhe përfito

Kërkesa behet online

është Gratis për ju

mbi 50.000 kliente kanë perfituar

avokatë të specializuar

Koha 3 minuta investim

Flugrecht kudeset për rastin tuaj

shpejt. sigurt dhe pa ndonjë rrezik

vlenë për fluturime edhe

deri 3 vjetë të vjetra

Bileta Avioni = Bileta Aeroplani

Në statistikat e Google Analytics kombinimi “bileta avioni” eshte tri herë më i kerkuar se sa kombimimi tjeter “bileta aeroplani”. Cilin nga keto kombinime keni perdorur ju deri tani?

Bashkëpunojmë me kompani serioze

Eurowings
Austrian Airlines
Air Prishtina
Lufthansa
Turkish Airlines
Ryanair
Wizz Air
Kosovaairlines
Eurokoha
Croatia Airlines
Coredon Airlines
Share This