LINJE AUTOBUSI

Düsseldorf - Vlorë
Linja me autobus Düsseldorf-Vlore permes Mali te Zi

Itenerari i udhetimit Düsseldorf-Vlore

Vizitoni linjen Kassel-Vlore neper Mal te Zi

Linja Dortmund - Vlorë nëpërmjet Malit të Zi
Ditet e nisjeve Të marteve dhe shtuneve
Qytetet e nisjes Vendi i nisjes Koha  e nisjes
Dortmund Hbf., ZOB 07:00
Essen Hbf., ZOB 07:30
Düsseldorf  Hbf., ZOB 09:00
Köln Aeoport Terminal 2, ZOB 10:00
Frankfurt Hbf., ZOB 12:30
Mannheim Hbf., ZOB 14:00
Stuttgart Aeroporti, ZOB 17:00
Ulm Böfingen, ZOB 13:00
München ZOB, an der Hackerbrücke 20:00
Arritja te nesermen
Ulqin Stacioni autobuseve 15:00
Shkoder Ura e drinit 16:00
Lezhe Stacion i minibusave 16:30
Tirane Sheshi Asllan Rusi 16:30
Durres Stacion i trenit 18:30
Elbasan Stacion i trenit 19:30
Lushnje Stacion i trenit 20:30
Vlore Sheshi i Flamurit 21:30
Nisjet Vlore - Dortmund

Kthimet nga Vlora behen te merkureve dhe shtuneve. Nisja ora 05:00 te mengjezit

Ditet e nisjeve Te merkureve
Qytetet e nisjes Vendi i nisjes Koha  e nisjes
Vlore Sheshi i Flamurit 05:00
Elbasan Stacion i trenit 06:00
Lushnje Stacion i trenit 06:30
Durres Stacion i trenit 08:30
Tirane Sheshi Asllan Rusi 09:30
Lezhe Stacion i minibusave 10:30
Shkoder Te ura e drinit 11:00
Arritja ne Gjermani nje dite me vone
München ZOB, an der Hackerbrücke 08:00
Ulm ZOB Ulm Böfingen  09:30
Stuttgart ZOB, Flughafen Stuttgart 10:00
Mannheim ZOB 11:00
Frankfurt ZOB am Hbf, Südseite, Pforzheimerstr 12:00
Köln ZOB, Flughafen Köln 15:00
Düsseldorf ZOB, Worringerstr 16:30
Essen ZOB am Hbf, Südseite 17:30
Dortmund ZOB, Hbf, Steinstr. 18:30

Perse të na zgjedhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një eksprience 15 vjecare Iliria Agentur ofrone klienteve të vete një shërbim cilësor dhe profesional.

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkepunim me kompani të perzgjedhura ofrojme linja te ndryshme autobusit, ku për secilin prej jushe kemi nje zgjidhje adekuata.

Bashkepunojmë me partnerë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: “Klienti ne radhe te pare”, prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin kete filozofi pune.
Abononi newsletren tone

Abononi newsletren tone

Perfitoni te paret nga ofertat tona speciale!

Jeni regjistruar me sukses!

Share This