LINJE AUTOBUSI

Hamburg - Vlorë nëpër Malit të Zi
Bus Hannover-Vlore vita Mal i Zi

Itenerari i udhetimit Hannover - Vlore

Vizitoni linjen Düsseldorf-Vlore neper Mal te Zi

Linja Hamburg - Vlorë nëpërmjet Malit te Zi
Ditet e nisjeve Të marteve dhe shtuneve 
Qytetet e nisjes Vendi i nisjes Koha  e nisjes
Hamburg ZOB 05:00
Bremen  Breitenweg,  ZOB 05:15
Hannover ZOB Rundestr. 12 07:00
Göttingen Zentrale Omnibusbahnhof 08:30
Kassel Wilhemshöhe ICE-Bahnhof 09:30
Fulda ZOB, Am Bahnhof 11:00
Würzburg Bismarckstraße, westliche Hst. 12:30
Nürnberg Zentrale Omnibusbahnhof 14:00
Ingolstadt Zentrale Omnibusbahnhof 15:30
München ZOB, an der Hackerbrücke 17:30
Arritja të nesermen
Shkoder Te ura e drinit 16:00
Lezhë Stacion i minibusave 16:30
Tiranë Sheshi Asllan Rusi 16:30
Durres Stacion i trenit 18:30
Elbasan Stacion i trenit 19:30
Lushnjë Stacion i trenit 20:30
Vlorë Rruga Transballkanike 21:30

 

Nisjet Vlore - Hamburg

Kthimet nga Vlora behen te marteve dhe premteve. Nisja ora 18:00

Ditet e nisjeve Te merkureve dhe shtuneve
Qytetet e nisjes Vendi i nisjes Koha  e nisjes
Vlorë Rruga Transballkanike 18:45
Elbasan Stacion i trenit 20:00
Lushnjë Stacion i trenit 20:15
Durres Stacion i trenit 20:45
Tiranë Sheshi Asllan Rusi 21:30
Lezhë Stacion i minibusave 23:30
Shkoder Zyra Arjani Travel 24:00
Arritja ne Gjermani nje dite me vone
München ZOB, an der Hackerbrücke 08:00
Nürnberg Zentrale Omnibusbahnhof  09:30
Würzburg Bismarckstraße, westliche Hst. 10:00
Göttingen Wilhemshöhe ICE-Bahnhof 11:00
Kassel ZOB, Am Bahnhof 12:00
Fulda ZOB. 13:00
Hannover ZOB Rundestr. 12 16:30
Hamburg ZOB 18:30

Perse të na zgjedhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një eksprience 15 vjecare Iliria Agentur ofrone klienteve të vete një shërbim cilësor dhe profesional.

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkepunim me kompani të perzgjedhura ofrojme linja te ndryshme autobusit, ku për secilin prej jushe kemi nje zgjidhje adekuata.

Bashkepunojmë me partnerë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: “Klienti ne radhe te pare”, prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin kete filozofi pune.
Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Share This