Linjat me autobus Gjermani-Maqedoni

Linja aktive përmes Kroacisë

Linja aktive përmes Hungarisë

Linja aktive përmes Italisë

Linjat nëpërmjet Kroacisë

Hamburg - Strugë

Të merkureve dhe të shtuneve

Bielefeld - Strugë

Të merkureve dhe të shtuneve

Berlin - Strugë

Të marteve dhe të premteve

Linjat nëpërmjet Hungarisë

Hamburg - Shkup

Të merkureve dhe shtuneve

Aachen - Shkup

Për momentin nuk kemi nisje

Linjat Gjermani-Maqedoni nepermjet Kroacise

Itenerari i udhetimit Gjermani Maqedoni nepermjet Hungarise

Linjat Gjermani - Maqedoni e veriut nëpërmjet Kroacisë
Bielefeld-Strugë: të merkureve dhe të shtuneve

Nisja ora 06:00 nga ZOB Bielefeld Brackwede

Hamburg - Strugë: të merkureve dhe të shtuneve

Nisja ora 09:00 nga ZOB Hamburg

Linjat Gjermani Maqedoni e Veriut nëpërmjet Hungarisë
Aachen - Shkup: per momentin nuk kemi nisje
Hamburg - Shkup: per momentin nuk kemi nisje

Udhëtime me autobusë nëpër Evropë

Perveq udhëtimeve me autobus Gjermani Maqedoni,  ju ofrojmë mundesinë të udhëtoni në vende të ndryshme të evropes. Në bashkëpunim me kompaninë tash shume të njohur, Flixbus, mundë të udhëtoni në çdo cep të evropes, me autobusë modern dhe çmime të uleta. Bleni online bileta autobusi duke filluar edhe nga 5 Euro.

Për rezervim të biletave klikoni në grafikun djathtas  — >>

Perse të na zgjedhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një eksprience 15 vjecare, Iliria Agentur ju ofrone klienteve të vete një shërbim cilësor dhe profesional.

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkepunim me kompani të perzgjedhura ofrojme linja te ndryshme autobusit, ku për secilin prej jushe kemi nje zgjidhje adekuate.

Bashkëpunojmë me partnerë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: “Klienti ne radhe te pare”, prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin kete filozofi pune.
Share This