Linja me autobus Gjermani-Shqiperi

nisje në javë përmes Hungarisë

nisje në javë përmes Malit të Zi

nisje në javë përmes Italisë

Udhetime Gjermani Shqiperi nëpërmjet Hungarisë

Dortmund - Tiranë

Të  marteve dhe shtuneve

Hannover - Tiranë

Të heneve dhe premteve

Udhetimet me autobus Gjermani-Shqipëri nëpërmjet Malit të Zi

Dortmund - Tiranë

Të marteve dhe shtuneve

Hamburg - Vlore

Per momentin nuk kemi nisje

Kassel - Vlore

Per momentin nuk kemi nisje

Linjat me autobus Gjermani-Shqiperi nëpërmjet Italisë

Dortmund - Tiranë

Për momentin nuk kemi nisje

Hannover - Tiranë

Për momentin nuk kemi nisje

Udhetime Gjermani Shqiperi neper Hungari

Itenerari per udhetime Gjermani Shqiperi neper Hungari dhe Kosove

Linjat Gjermani - Shqipëri nëpermjet Hungarisë
Hannover - Tiranë: të hëneve dhe premteve

Nisja ora 22:30 nga ZOB Hannover

Dortmund - Tiranë: të marteve dhe shtuneve

Nisja ora 03:00 nga ZOB Dortmund

Udhetime Gjermani Shqiperi

Itenerari Gjermani-Shqiperi nepermjet Malit te Zi

Linjat Gjermani - Shqipëri nëpermjet Malit të Zi
Dortmund - Tiranë: të marteve dhe shtuneve

Nisja ora 05:00 te marteve dhe 07:00 të shtuneve nga ZOB Dortmund

Kassel - Tiranë: për momentin nuk kemi nisje

Nisja ora 07:30 nga Kassel Hbf.

Hamburg - Tiranë: për momentin nuk kemi nisje
Udhetime me Autobus Gjermani Shqiperi

Itenerari Gjermani-Shqiperi nepermjet Italise

Linja Gjermani - Shqiperi via Itali
Dortmund - Tirane: për momentin nuk kemi nisje
Hannover - Tirane: për momentin nuk kemi nisje

Udhëtime me autobusë nëpër Evropë

Perveq qe ofrojme udhetime Gjermani Shqiperi, kemi bere zgjidhje qe te ju mundesojme të udhëtoni në vende të ndryshme të evropes. Në bashkëpunim me kompaninë tash shume të njohur, Flixbus, mundë të udhëtoni në çdo cep të evropes, me autobusë modern dhe çmime të uleta. Bleni online bileta tlira te autobusit duke filluar edhe nga 5 Euro.

Për rezervim të biletave klikoni në grafik  — >>

Perse të na zgjedhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një eksprience 15 vjecare, Iliria Agentur ju ofrone klienteve të vete një shërbim cilësor dhe profesional.

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkepunim me kompani të perzgjedhura ofrojme linja te ndryshme udhetime Gjermani Shqiperi, ku për secilin prej juve kemi nje zgjidhje adekuate.

Bashkepunojmë me partnerë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: “Klienti ne radhe te pare”, prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin kete filozofi pune.
Share This