LINJE AUTOBUSI

Dortmund-Prishtinë nëpërmjet Italisë

Linja Dortmund – Prishinë nëpërmjet Italisë

Per momentin nuk kemi nisje
Ditet e nisjeve Te shtuneve
Qytetet e nisjes Vendi i nisjes Koha  e nisjes
Dortmund Hbf., ZOB 10:15
Essen Hbf., ZOB 10:45
Düsseldorf  Hbf., ZOB 12:00
Köln Aeoport Terminal 2, ZOB 13:00
Frankfurt Hbf., ZOB 16:00
Mannheim Hbf., ZOB 17:00
Stuttgart Aeroport, ZOB 20:00
Ulm Böfingen, ZOB 21:30
München ZOB, an der Hackerbrücke 23:30
Arritja te shtunen
Prizren Stacion autobusit 10:30
Peje Stacion autobusit 11:30
Prishtine Stacion i autobusit 12:30
Informacione lidhur me nisjet

Nisjet nga Dortmund dhe qytetet e paraqitura ne tabele behen te ejteve

Kthimet nga Vlora behen te Shtuneve. Nisja ora 13:30 

Udhëtime me autobusë nëpër Evropë

Deshironi të udhëtoni në vende të ndryshme të evropes, ateherë edhe për këtë gjë kemi nje zgjidhje shumë të mirë dhe lirë per ju. Në bashkëpunim me kompaninë tash shume të njohur, Flixbus, mundë të udhëtoni në çdo cep të evropes, me autobusë modern dhe çmime të uleta.

Për rezervim të biletave klikoni në grafikun djathtas  -- >>

Perse të na zgjidhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një ekspriencë 15 vjeçare, Iliria Agentur ju ofronë klientëve të vetë një shërbim cilësor, transparent dhe profesional.

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkëpunim me kompani të përzgjedhura, ofrojmë linja te ndryshme të autobusit, ku për secilin prej jush kemi një zgjidhje adekuate.

Bashkëpuntorë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: "Klienti në radhë te pare", prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin ketë filozofi pune.

Vite eksperience

Shkrime të klienteve

Fotografi të ndryshme

Video te ndryshme

Abononi newsletren tone

Abononi newsletren tone

Perfitoni te paret nga ofertat tona speciale!

Jeni regjistruar me sukses!

Share This