LINJE AUTOBUSI

Hannover - Tiranë nëpërmjet Italisë
Udhetime Hannover-Tirane neper Itali

Itenerari i udhetimit Hannover - Tirane

Vizitoni edhe linjen Düsseldorf – Vlore neper Mali te Zi

Linja Hannover – Tiranë nëpërmjet Italisë

Per momentin nuk kemi nisje
Ditet e nisjeve Te shtuneve
Qytetet e nisjes Vendi i nisjes Koha  e nisjes
Hannover ZOB Rundestr. 12 10:00
Göttingen Zentrale Omnibusbahnhof 11:00
Kassel Wilhemshöhe ICE-Bahnhof 12:00
Fulda ZOB, Am Bahnhof 13:00
Würzburg Bismarckstraße, westliche Hst. 15:00
Nürnberg Zentrale Omnibusbahnhof 17:00
München ZOB, an der Hackerbrücke 20:00
Arritja te henen
Tirane Sheshi Asllan Rusi 10:30
Durres Stacion i trenit 11:30
Elbasan Stacion i trenit 12:30
Lushnje Stacion i trenit 13:00
Vlore Sheshi i Flamurit 14:00
Informacione lidhur me nisjet

Kthimet nga Tirana behen te marteve. Nisja ora 17:00

Udhëtime me autobusë nëpër Evropë

Deshironi të udhëtoni në vende të ndryshme të evropes, ateherë edhe për këtë gjë kemi nje zgjidhje, shumë të mirë dhe lirë per ju. Në bashkëpunim me kompaninë tash shume të njohur, Flixbus, mundë të udhëtoni në çdo cep të evropes, me autobusë modern dhe çmime të uleta. Bleni online bileta autobusi duke filluar edhe nga 5 Euro.

Për rezervim të biletave klikoni në grafikun djathtas  -- >>

Perse të na zgjidhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një ekspriencë 15 vjeçare, Iliria Agentur ju ofronë klientëve të vetë një shërbim cilësor, transparent dhe profesional.

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkëpunim me kompani të përzgjedhura, ofrojmë linja te ndryshme të autobusit, ku për secilin prej jush kemi një zgjidhje adekuate.

Bashkëpuntorë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: "Klienti në radhë te pare", prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin ketë filozofi pune.

Vite eksperience

Shkrime të klienteve

Fotografi të ndryshme

Video te ndryshme

Share This